Ze leerde hem kennen tijdens haar vakantie in Suriname. Nu is ze dood – Podcast & video’s

vakantie In Suriname Joyce uit Rotterdam

Joyce leerde taxichauffeur Shaleish kennen tijdens haar vakantie in Suriname. Hij had al een vrouw en dochter. Had ze hem maar nooit naar Nederland laten komen.

Luister naar de podcast en bekijk de video’s en foto’s. De Rotterdamse Joyce moest kiezen: Uit het raam springen of vermoord worden door Shaleish? Ze sprong en ging dood. Een ontzettende traumatische ervaring voor haar zoon die, zodra hij zijn ogen sluit, zijn moeder op de grond ziet liggen terwijl er bloed uit haar hoofd sijpelt. Dit alles gebeurde in Rotterdam maar de wrede filmpjes daarvan waren tot in Suriname te zien. Dat was wel pijnlijk. Geef het door aan belangstellenden

Vakantie in Suriname

In 2016 leerde ze taxichauffeur Shaleish kennen tijdens een vakantie in Suriname. Ze raakten smoorverliefd. Er was echter 1 probleem. Shailesh had al een vrouw en een dochter. Na 4 jaar besloot hij te vertrekken naar Nederland. Hij verliet zijn gezin en ging in Rotterdam wonen bij Joyce en haar zoon.

Na een paar jaar begon de relatie scheurtjes te vertonen. Ze zat steeds op haar telefoon. Had ze een ander? Het was vrijdag 22 juli 2022. Vroeg in de ochtend escaleerde het in hun woning aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam. Ze vertelde hem dat ze hem niet meer met hem verder wilde. Op dat moment knapte er iets bij Shaleish. Hij riep: “Heb je me hiervoor naar Nederland gebracht? Ik ga je vermoorden” Hij kon niet zonder haar leven. Hij begon haar te steken. Gebruikte zijn stanleymes en die brak af.

Terwijl hij naar de keuken ging om een kapmes te halen moest Joyce snel een keuze maken. Spring ik naar beneden of blijf ik zodat hij me kan doden? De gevolgen zijn sowieso fataal geweest. Luister naar de hartverscheurende podcast met alle details omtrent de dood van Joyce uit Rotterdam. Luister ook naar de trieste woorden van haar zoon. De rechtbank vraagt zich echter het volgende af: is de oorzaak van haar dood volledig aan Shaleish te wijten?

Luister naar de Podcast

Video’s

Bekijk ook de eerder gedeelde video’s omtrent de zaak:

Foto’s van de prachtige Joyce uit Rotterdam

vakantie In Suriname Joyce uit Rotterdam
vakantie In Suriname Joyce uit Rotterdam
vakantie In Suriname Joyce uit Rotterdam

Lees ook:

47-jarige vrouw van Surinaamse komaf uit raam gegooid in Rotterdam – video’s. Klik hier.
Kickboks trainer Jaison geliquideerd op vol Rotterdams Terras – Video foto’s. Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids- en uitvaart platform), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids en uitvaart SHOP?