Vrouw van Rapper Boechi vertelt het tragische verhaal – Video

Rapper Boechie doodgeschoten

Laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn: Sluit een uitvaart-verzekering af!!

Rapper Boechi uit Tilburg werd op 10 december 2022 doodgeschoten. Waarom eigenlijk? Waarom moest hij dood? De weduwe zit vol vragen. Bekijk een exclusief interview met de vrouw van de rapper. En bekijk ook wat beelden van de uit de hand gelopen herdenking en uitvaart. Te triest voor woorden!

Niandy Windster-Losiabaar, 31 jaar, weduwe en mama van 4 jonge kinderen! Ze heeft het zwaar, heel erg zwaar. Ze vertelt haar verhaal in de media. De dood van haar man heeft enorm veel geld gekost. Ze bleef achter met enorme schulden omdat hij niet verzekerd was. Alles wat gedoneerd was voor het gezin is op! Ze moet nu elke dubbeltje omdraaien. En omdat alles zo snel ging en ze zoveel moest regelen kon ze amper goed afscheid nemen van haar geliefde. Echt triest. Geef het door aan belangstellenden.

Het is precies 6 maanden geleden: 9 december 2022 ging het licht uit voor dit gezin. Een 30-jarige bekende Nederlander werd op het eiland Curaçao doodgeschoten. Zijn naam was Ruchendell Windster, maar velen kennen hem als rapper Boechi. Hij was ook een bekende vlogger en bracht samen met zijn vrouw regelmatig video’s uit. 

Zijn vrouw, Niandy Windster-Losiabaar, was tijdens de moord zwanger van hun vierde kind. Ontzettend zwaar. Haar men bleek niet verzekerd te zijn. Ze bleef achter met enorm veel schulden. Al het geld dat gedoneerd was om de toekomst van het gezin van rapper Boechi veilig te stellen, ging volledig op aan de begrafenis en de herdenking. Beiden gebeurtenissen liepen ook nog eens enorm uit de hand. Er ging zoveel mis. Er waren zoveel extra kosten. Alleen maar financiële problemen had ze.

Waarom moest rapper Boechi dood?

Bekijk de hartverscheurende video waarin de weduwe van rapper Boechi haar verhaal vertelt. De 31-jarige Niandy is achtergebleven met heel veel vragen. Ze snapt niet wat de motieven zijn voor de moord van haar echtgenoot. Er is zo weinig informatie. En dat maakt het extra pijnlijk. Ze heeft ook het gevoel dat ze niet goed afscheid heeft genomen. Ze moest na de moord zo snel te handelen en zoveel regelen, waardoor ze nauwelijks afscheid kon nemen van haar geliefde.

Ondanks alles geeft de jonge moeder Niandy niet op. Na haar zwangerschapsverlof zal ze weer aan het werk gaan en zelfs meer uren draaien om haar gezin te ondersteunen. Ja, ze moet elk dubbeltje omdraaien maar ze moet door voor haar 4 kleintjes. 

Video

Bekijk de video met het exclusieve interview van omroep Brabant. Luister naar het verhaal van Niandy Windster-Losiabaar, de weduwe van rapper Boechi. Hij werd vermoord op het eiland Curacao en liet zijn zwangere vrouw en 3 jonge kinderen achter. 

Lees ook:

25 jaar geleden werd rapper The Notorious B.I.G. doodgeschoten – foto – video’s – BlackNieuws. Klik hier
Wereldberoemde rapper DMX overleden – video’s. Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids- en uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?