Mijn dochter Kristel Watson uit Suriname is er helaas niet meer – foto’s

Kristel Watson FamilieNieuws Suriname Nederland beri

Ze was werkzaam bij Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht en mocht slechts 32 jaar jong worden. Helpen jullie mee met condoleren?

De diepbedroefde papa Bryan Watson maakt, mede namens zus Sherish Watson, het vroege overlijden van zijn onvergetelijke dochter Kristel Watson uit Suriname bekend. Let op: MORGEN is de uitvaart in Paramaribo. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor alle details. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen het papa, zus, haar collega’s en alle overige vrienden en familieleden veel power met het vroege verlies.

Johannes 11:25-26
“Maar Jezus zei: ‘Ik ben de opstanding en het leven. Wie in mij gelooft zal leven, ook wanneer hij sterft, en ieder die leeft en in mij gelooft zal nooit sterven.

Met intens veel pijn in het hart, maar zeer dankbaar voor alle fijne herinneringen, maken Bryan Watson en Sherish Watson bekend, dat op zaterdag 3 juni jl. in de bloei van haar leven, op de leeftijd van 32 jaar, van hun is heen gegaan, hun onvergetelijke dochter en zus

Kristel Simone Watson

Uitvaart

De begrafenis vindt plaats op zaterdag 10 juni 2023 om 16.00 uur te Hodie Mihi Cras Tibi aan de dr Sophie Redmondstr #246.  Gelegenheid tot het nemen van afscheid bestaat van: 14u– 14:45u in de uitvaartzaal van Hodie Mihi Cras Tibi, gevolgd door een rouwdienst aldaar van 14:45u15:30u.

Namens de zeer diep bedroefde:
Vader: Bryan Watson
Zus: Sherish Watson

Foto’s

Bekijk de foto’s van mijn dochter Kristel Watson uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

Kristel Watson FamilieNieuws Suriname Nederland beri
Kristel Watson FamilieNieuws Suriname Nederland beri
Kristel Watson FamilieNieuws Suriname Nederland beri

Kristel Watson FamilieNieuws Suriname Nederland beri
Kristel Watson FamilieNieuws Suriname Nederland beri
Kristel Watson FamilieNieuws Suriname Nederland beri

Lees ook:

Overleden – Adolfina Watson. Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids- en uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?