Help! 13-jarige Cedricia nog steeds spoorloos – vermist in Suriname

13-jarige vermist in Suriname

Er is een 13-jarige vermist! Cedricia, waar ben je? Maak aub contact met de familie of met de politie!

Lieve mensen, helpen jullie nogmaals delen en zoeken. De familie van de 13-jarige Cedricia uit Suriname laat weten dat ze nog steeds NIET terecht is. Ze is nu al een week spoorloos. Bekijk het bericht voor meer informatie. Weet je waar ze is? Maak dan onmiddellijk contact met de familie of de politie. Thank you!

13-jarige vermist

Van huis weggelopen sedert vrijdag 2 juni 2023 met onbekende bestemming
Naam: Cedricia van Sichem
Leeftijd: 13 jaar
Signalement: Ze was gekleed in een zwarte blouse, blauwe jeansbroek en zwart witte patta’s.

Cedricia van Sichem waar je ook bent, wat het ook is dat je zo handelt, laat de familie weten waar je bent.

Contact

Een ieder die bijzonderheden heeft omtrent Cedricia haar vermissing kan contact opnemen met de dichtstbijzijnde politiepost of bel/app naar +5978926952.
U kunt ook contact aken met Cornelia via Facebook. Klik hier.

De familie laat aan FamilieNieuws weten dat jeugdzaken de vermissing in behandeling heeft. Ze laten tevens weten dat het bericht dat op social media staat omtrent een meisje dat is gevonden, NIET over hun Cedricia gaat. Geef het door aan iedereen!

13-jarige vermist in Suriname
13-jarige vermist in Suriname

Lees ook:

250.000 euro beloning in vermissingszaak 7-jarige Jaïr – Peter R De Vries Foundation. Klik hier.
Video – Wat gebeurt er met de jeugd in Suriname? Waarom zoveel vermissingen? Blog Denise Faerber. Klik hier

Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids- en uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?