Moeder en dochter maken eind aan het leven van oma – Bekijk de video’s – Buitenland

moeder dochter oma kettingzaag Amerika

Ze hebben een kettingzaag gebruikt en delen van haar lichaam gegrild op de barbecue. De politie kwam erachter omdat het vlees, de hersenen van oma, aan het ontbinden was.

Wat een familiedrama. Lees hier wat deze Amerikaanse moeder en dochter hebben gedaan met oma. Bekijk de video’s van de misselijkmakende zaak. Dit alles gebeurde vlak na moederdag. Lees waarom ze het heeft gedaan. Geef het door aan belangstellenden.

Dit is een artikel uit de categorie
Buitenlands Nieuws van FamilieNieuws.

Een Amerikaanse moeder zit samen met haar dochter  vast voor de moord op haar moeder.

Moeder en dochter

De 44-jarige Candace Craig wordt verdacht van moord op haar 71-jarige moeder Margaret Craig. De gestoorde vrouw zou haar moeder in stukken hebben gezaagd en vervolgens op de grill hebben gegooid om het lichaam te laten verdwijnen. Haar 19-jarige dochter Salia Hardy zou haar daarbij hebben geholpen.

Het is hen niet gelukt alles ‘op te ruimen’. De zaak kwam aan het licht toen weggegooide lichaamsdelen begonnen te ontbinden. De politie werd door een bezorgde vriend van de familie gewaarschuwd. Bij controle in de kelder van het huis van de oma werden de agenten geconfronteerd met de geur van dood. Ze stuitte op een vuilniszak met daarin rottend vlees, vlees dat leek op hersenen.

Ruzie om geld

Candace zou haar moeder op 23 mei 2023 hebben vermoord na een ruzie. Het lijkt erop dat Margaret had gedreigd haar dochter Candace aan te geven bij de politie. Ze had haar creditcard gestolen en gebruikt. De politie is nog volop bezig met de zaak. Bekijk onderstaande video’s over de wrede dood van de Amerikaanse oma Margaret Craig. Haar dochter Candace en kleindochter Salia zitten vast voor moord.

Video’s

Bekijk de video’s omtrent de wrede zaak. Of lees hier meer

Lees ook:

Twee vrouwen en kind uit Nederland omgekomen bij schietpartij in New York. Klik hier.
Familiedrama – Opa opgesloten nadat kindje 40 meter naar beneden valt tijdens cruise vakantie – Amerika (video’s). Klik hier.
14-jarige Jairon lag 2 maanden lang dood in huis – familie vraagt gerechtigheid en ondersteuning – video. Klik hier.

moeder dochter oma kettingzaag Amerika
Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids- en uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?