Chitra uit Suriname is nog steeds vermist. Help aub meezoeken – Politie Suriname – foto’s

Chitra Mahabier uit Suriname vermissing FamilieNieuws Nederland

Lees hier het officiële bericht van de politie en helpen jullie mee met delen want ze is nog steeds niet thuis!! Chitra, als je dit ziet. Maak contact met je familie hoor.

Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s omtrent de vermissing van Chitra Mahabier uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden. Weet jij waar ze is, maak dan dringend contact met de familie of met de politie. Hopelijk is ze dan snel weer veilig thuis.

BERICHT VAN VERMISSING VAN CHITRA UIT SURINAME

Wij vragen uw aandacht voor de vermissing van *CHITRAWATIE MAHABIER* weduwe van *Ramgolam “Boyke”*. Zij staat meer bekend als *CHITRA*

Op 24-04-2023 is er voor het laatst telefonisch contact met Chitrawatie geweest. Chitrawatie is 60 jaar oud en woonachtig te Condorstraat 72 Leonsberg. Ze is vermoedelijk met haar voertuig een Toyota Vitz grijs gekleurd met kenteken 26-24 WP (zie foto).

Signalement:
– lichte huidskleur
– Zwart golvend lang haar
– Mollige postuur
– +/- 1.55 meter lang

Lees hier het officiële bericht van de politie:

Tips en contact

Tips? Neem telefonisch contact op met de politie Geyersvlijt via 451677 of met de familie op 08541649.
GRAAG DELEN

De familie heeft laten weten dat de politie bezig is met het onderzoek. Weet je meer? Je kunt ook contact maken met Sherien Mahabier via Facebook. Klik hier

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s die horen bij de vermissing deze mevrouw uit Suriname: Chitra Mahabier. Geef het door aan iedereen zodat ze snel weer thuis kan komen:

Chitra Mahabier uit Suriname vermissing FamilieNieuws Nederland
Chitra Mahabier uit Suriname vermissing FamilieNieuws Nederland
Chitra Mahabier uit Suriname vermissing FamilieNieuws Nederland

Chitra Mahabier uit Suriname vermissing FamilieNieuws Nederland

Lees ook:

Deze mensen zijn vermist in Nederland. Klik hier.

250.000 euro beloning in vermissingszaak 7-jarige Jaïr – Peter R De Vries Foundation. Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids- en uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?