Mijn enige dochter Isaura Sabajo uit Suriname is heengegaan – foto’s

Isaura Sabajo uit Suriname beri Nederland FamilieNieuws

Wat een pijn, zoveel verdriet: Een diepbedroefde papa die het vroege overlijden van zijn dochter bekend maakt. Volgende maand zou ze 22 jaar worden. Helpen jullie mee met condoleren?

De prachtige 21-jarige Isaura Sabajo uit Suriname is overleden. Ze was zus van Jaden en de dochter van Andre Sabajo en Melanie Darius. Let op: De uitvaart is VANDAAG!! Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de families Sabajo, Abel, Darius en alle vrienden en klasgenoten veel power met het zware verlies.

Wees niet bang, want ik de Here heeft je verlost, ik heb je bij je naam geroepen, je bent van Mij!

De zeer bedroefde Papa Andre, maakt mede namens de overige families Sabajo en Abel bekend:

Verdrietig maar dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft betekend delen wij u mede dat mijn lieve Isaura is overleden op 31 mei 2023 in de leeftijd van 21 jaar.

Sabajo Isaura Imara Iwanda

10 juli 2023 zou ze 22 jaar jong worden

Uitvaart

Gisteravond, maandag 5 juni 2023 is er een bijeenkomst gehouden aan de Abadoestraat 16 te Kwatta

Op 6 juni brengen we haar naar haar laatste rustplaats. Van 14:00-15:00u is er gelegenheid om afscheid te nemen in de St. Alfonsus kerk aan de Verlengde keizerstraat 65. Van 15:00-15:45u is er een uitvaart dienst.
Om 16:00u vertrekt de stoet naar de RK begraafplaats aan de Schietbaanweg waar er geen gelegenheid zal zijn voor het nemen van afscheid.

Gelieve geen bloemen en zakdoeken in de kist.
Kleding: Fleurig.

Namens de diep bedroefden:
Moeder: Darius Melanie
Vader: Sabajo Andre
Broertje: Sabajo Jaden

Rust zacht mijn dochter!
Rust zacht Isaura.

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van mijn dochter Isaura Sabajo uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Isaura Sabajo uit Suriname beri Nederland FamilieNieuws Isaura Sabajo uit Suriname beri Nederland FamilieNieuws Isaura Sabajo uit Suriname beri Nederland FamilieNieuws

Isaura Sabajo uit Suriname beri Nederland FamilieNieuws Isaura Sabajo uit Suriname beri Nederland FamilieNieuws Isaura Sabajo uit Suriname beri Nederland FamilieNieuws Isaura Sabajo uit Suriname beri Nederland FamilieNieuws

Isaura Sabajo uit Suriname beri Nederland FamilieNieuws Isaura Sabajo uit Suriname beri Nederland FamilieNieuws Isaura Sabajo uit Suriname beri Nederland FamilieNieuws

Lees ook:

Een brief voor mijn kleindochter Cherylee Manhoef – foto’s. Klik hier.
Onze dochter Shenille Cairo uit Suriname is niet meer in ons midden – foto’s video. Klik hier.
Onze dochter Shenille Cairo uit Suriname is niet meer in ons midden – foto’s video.

Onze dochter Chenelby Dieko is overleden in Suriname – foto’s

Onze 23-jarige dochter en zus Sarah Wartes is overleden in Paramaribo

Mijn dochtertje Chavainij Sumter is heengegaan in Suriname – foto’s video

Onze lieve dochter Charmainne Newland is gisteren heengegaan – foto’s

Mijn dochter is er niet meer – vermist in Suriname

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?