Sofie uit Nederland moest 7 keer klaarkomen om te genezen – Luister naar de podcast

rechtbank Luis MG Nederland Suriname Hindoestanen foto van Petra Urban Den Haag

Ken je het verhaal nog van die healer die “misbruik gemaakt heeft van het heilige geloof van Hindoestanen”. Er is meer informatie vrijgekomen en het mag gedeeld worden want Sofie hoopt dat hij geen nieuwe slachtoffers maakt

Luister naar de podcast met het verhaal van Sophie uit Nederland. Ze ging naar healer Luis met haar problemen. Ja, hij kon haar genezen maar dan moest ze wel 7 keer klaarkomen. Gruwelijk. Je kunt ook horen wat Luis vertelt over die avond. Hij wil trouwens gewoon door blijven gaan met het ‘genezen’ van mensen.  Lees ook de vele andere verhalen omtrent misbruik door zogenaamde genezers. De goede niet te na gesproken…Luister naar de podcast onderin het bericht: Terwijl Sofie door een moeilijke periode gaat, zet ze de stap naar een healer. Die man, Luis, moet haar helpen. Maar dat loopt anders: de deur van het schuurtje waar de healing plaatsvindt gaat op slot en Luis blijkt haar totaal niet te helpen.

Luis M. (rechts) in de rechtbank. © Aloys Oosterwijk

Samen met haar moeder gaat Sofie naar de healing toe. Eerst drinken ze met z’n drieën een glas rum, waarna Luis zegt te zien dat er iets ‘mis’ is met Sofie. Ze zou een relatie met een oudere man hebben, en daar wil hij privé met haar over praten. Haar moeder mag daar niet bij zijn en moet het tuinhuisje uit. Terwijl zij buiten wacht, drinken Luis en Sofie nog enkele glazen champagne en whiskey.

Volgens Luis is er nog een probleem: de kleding van Sofie zit de healing in de weg en dus moet ze haar zwarte hoody uitrekken en een wit T-shirt aantrekken. Ook Luis trekt een wit shirt aan. Hij ziet een oplossing: Sofie moet zeven orgasmes krijgen, dan gaan de blokkades weg. En zo gaat Luis steeds verder, tot hij haar met zijn handen verkracht. Achteraf vertelt Luis het verhaal dat Sofie zelf omgang zou willen.

,Haar moeder stond buiten en zag de deur opengaan. Ze zag haar dochter huilend en in paniek naar buiten rennen. De moeder liet een slachtofferverklaring voorlezen: ‘Ze zei: hij doet dingen met mij die ik niet wil, hij raakt me aan waar ik nog nooit aangeraakt ben.’ Tekst komt van omny.fm

Luister naar de podcast

Verslaggever Michiel van Gruijthuijsen van AD Haagsche Courant was aanwezig bij de zaak.

Luister naar de podcast van omny.fm:

Lees ook:

Video – Hindoestaanse PRIESTER blijkt KWAKZALVER – Undercover in Nederland. Klik hier
‘Bonumang’ uit Paramaribo snijdt eigen polsen door – politie Suriname roept benadeelden. Klik hier
‘Bonuman’ uit Suriname die met vrouw sliep om boze geesten tussen haar benen te verdrijven gaat 4 jaar brommen. Klik hier
‘Bonuman’ Maikel uit Suriname brengt 20-jarige naar pension omdat zijn ‘winti’ dat heeft gezegd. Klik hier
Vrouwen vertellen over oplichterij Haïtiaanse bonu vrouw en handlanger uit Suriname (video). Klik hier
Mama gelooft eerder bonumang dan eigen 7-jarige dochter die is misbruikt ~ Suriname. Klik hier

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?