Kimberley uit Nederland: “R. kijk goed wat je mij en de kinderen hebt aangedaan” foto’s

Kimberley uit Nederland vriend huis vernield

“Hij heeft op mijn bank gepist en stront op mijn bed gesmeerd”.

Lees het hartverscheurende verhaal van Kimberley uit Nederland die kinderen heeft met, de van Suriname afkomstige R. R. heeft haar hele wrede dingen aangedaan. Ze heeft haar verhaal, in een brief aan R. gedeeld op social media. Iedereen mag het lezen. Ze wil mensen waarschuwen. En ze wil dat R. opgepakt wordt. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s. Is het goed wat ze heeft gedaan of had ze dit anders moeten aanpakken? Geef het door aan belangstellenden. Wellicht heb je ook wat advies voor haar of anderen in dezelfde situatie. Want die zijn er hoor. Velen durven het niet te delen. 

R. zijn verwoestende acties eisen een zware tol van deze hardwerkende moeder en haar kinderen. Terwijl Kimberly hard aan het werk is om haar kinderen op te voeden, wordt hun veilige thuis op wrede wijze vernield. door R. die vermoedelijk worstelt met psychische problemen. Hij laat een spoor van verwoesting achter. Lees het verhaal van Kimberly en bekijk de foto’s

Repost van Kimberley uit Nederland:

Lieve mensen bedankt voor al jullie lieve berichtjes. Dit had ik niet verwacht. Ik ben overweldigd met lieve berichten doet me goed !
Beste R.
Toen ik vanavond hard aan het werk was om mijn kinderen zelfstandig te onderhouden was jij ook erg druk bezig. Je hebt daarbij geen hoekje van mijn huis overgeslagen terwijl je met je kindjes was. Wat moeten ze in angst hebben gezeten. Dat papa hun veilige thuis dusdanig heeft geruïneerd.

Een huis waar ik kei hard zelfstandig voor hebt gewerkt. Terwijl jij thuis zat met je Wajong. Een huis dat ik heb willen creëren voor mijn kinderen, nadat wij jaren lang gedupeerd zijn geweest door de toeslag affaire. Je had ons al zoveel ontnomen en nu het laatste stukje ook nog. We weten nu allemaal wel dat je psychische problemen hebt. En dat iedere woord uit je mond gelogen is. En dat wanneer iemand er achter komt dat je hebt gelogen je in alle staten bent zoals vanavond.

Jij hebt mij en mijn kinderen ons veilige huis ontnomen. Je hebt alles stuk gemaakt wat je ook maar stuk kon maken. Van TV’s tot gordijnen tot verf over mijn tegels gel op mijn muren. En ja je hebt zelfs mijn bank onder gepist.. de bank waar JOUW dochter ook op zit. Al onze kleding stuk geknipt !!Mijn huis is mijn huis nu niet meer. Alles is stuk . Zelfs je strond heb je op de muren en bed gesmeerd.

Politie is geweest er is aangifte gedaan. Je word gezocht dat is nu een ding wat duidelijk is.. Wees slim en meld je bij de politie. Dit dames en heren heeft R…. Gedaan. De man die denkt overal mee weg te komen. Zijn handen niet thuis kan houden en zelf altijd slachtoffer is. Je maakt een spoor van littekens. Maar dit was een stap te veel

Bekijk de gedeelde foto’s van de ravage die R. heeft achtergelaten voor Kimberley uit Nederland. De moeder van zijn kinderen:

Kimberley uit Nederland vriend huis vernield
Kimberley uit Nederland vriend huis vernield

Kimberley uit Nederland vriend huis vernield
Kimberley uit Nederland vriend huis vernield

Kimberley uit Nederland vriend huis vernield
Kimberley uit Nederland vriend huis vernield
Kimberley uit Nederland vriend huis vernield

Kimberley uit Nederland vriend huis vernield
Kimberley uit Nederland vriend huis vernield

Lees ook:

Video – Marina uit Suriname slachtoffer van vernielingen en bedreiging in Nederland. Klik hier
Man bedreigt ex op haar werkplek en brengt vernielingen aan ~ Paramaribo. Klik hier
Man hoort stemmen in zijn hoofd en brengt vernielingen aan in de binnenstad van Paramaribo. Klik hier

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?

Voorbeeldefoto’s van Pexel foto’s van fotograven Ambi Tion & Karolina Grabowska