We nemen afscheid van onze collega Olieven Sengwai te Moengo – Politie Suriname video’s

Olieven Sengwai Kali politie FamilieNieuws beri Suriname Nederland

Het Korpspolitie Suriname maakt hierbij het zeer droevige en veel te vroege overlijden van haar collega Olieven Sengwai bekend. Velen kennen hem als Kali. Hij mocht slechts 37 jaar jong worden.

Let op: De beri, met aangepast korpseer, is VANDAAG te Moengo. Bekijk het bericht en de foto’s en video’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen het korps politie Suriname, alle familieleden en matties veel power met het veel te vroege verlies.

Vrees niet, want ik heb u verlost, Ik heb u bij uw naam geroepen. Gij zijt Mijn.

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat haar is komen te ontvallen, de Agent van politie 3e klasse

SENGWAI Olieven Vasco

op de leeftijd van 37 jaar.
Hij was laatstelijk werkzaam op het politiebureau Moengo.

Uitvaart

De begrafenis met aangepast korpseer vindt plaats op zaterdag 3 juni 2023, omstreeks 17.00 uur op de begraafplaats te Wonoredjo te Moengo in het district Marowijne. De familie vertrekt omstreeks 12.00 uur v.m. met het stoffelijk overschot vanuit het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) regio Oost naar zijn laatste werkplek, alwaar het personeel in de gelegenheid zal zijn afscheid te nemen. Hierna vertrekken de nabestaanden met het stoffelijk overschot naar zijn woonadres aan de Rouweweg no.43 alwaar er van 15.00 uur – 15.30 uur een rouwdienst zal worden gehouden, gevolgd door de afscheidsreden door een vertegenwoordiger van de Surinaamse Politie Bond en de Regio commandant Oost. Na het uitbrengen van een dankwoord door de familie zal er wederom gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid van Olieven Sengwai van Politie Suriname

De stoet vertrekt om 16.50 uur onder begeleiding van de M.S.D. Regio Oost naar de begraafplaats alwaar het stoffelijk overschot omstreeks 17.15 uur met aangepast korpseer naar zijn laatste rustplaats zal worden begeleid. Na de uitvaart ceremonie door de aangetreden eenheid, vindt de begrafenis in familieverband plaats.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van Olieven Sengwai uit Moengo Moengo die werkzaam was bij Politie Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Olieven Sengwai Kali politie FamilieNieuws beri Suriname Nederland
Olieven Sengwai Kali politie FamilieNieuws beri Suriname Nederland
Olieven Sengwai Kali politie FamilieNieuws beri Suriname Nederland
Olieven Sengwai Kali politie FamilieNieuws beri Suriname Nederland
Olieven Sengwai Kali politie FamilieNieuws beri Suriname Nederland

Lees ook:

Onze collega Silano Amatpawiro is heengegaan – politie Suriname – foto’s. Klik hier
Live video – Afscheid van onze collega Dhrampersad (Sunil) Nathoe – Politie Suriname. Klik hier.
Onze collega Payton Tosari is niet meer in ons midden – Korps politie Suriname – foto’s. klik hier.
Onze collega Paul Monsels is heengegaan – Korps politie Suriname – foto’s video. Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?