Onze mams Dai Yuk Lan is heengegaan – afscheid in Hong Kong

Dai Yuk Lan Suriname Nederland Hong Kong FamilieNieuws beri

Ze was weduwe van Cheung, Kwok Kuen

Hierbij maken de kinderen het overlijden van hun moeder Dai Yuk Lan bekend. Let op: De uitvaart zal plaatsvinden in Hong Kong. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Een hand,
een woord,
een gebaar doen zo goed.
Als je iemand die je lief hebt verliezen moet

Overleden op zaterdag 20 mei 2023,
Onze dierbare moeder, schoonmoeder en grootmoeder, mevrouw

Dai Yuk Lan

In de leeftijd van 75 jaar
Ze was weduwe van Cheung, Kwok Kuen

Uitvaart

De uitvaart vindt plaats op vrijdag 2 juni 2023 in Hong Kong

Dai Yuk Lan Suriname Nederland Hong Kong FamilieNieuws beri

Bekijk de gedeelde foto’s van onze moeder Dai Yuk Lan. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Dai Yuk Lan Suriname Nederland Hong Kong FamilieNieuws beri
Dai Yuk Lan Suriname Nederland Hong Kong FamilieNieuws beri

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?