Onze broer, advocaat Max Roethof, is overleden in Nederland – foto’s

advocaat Max Roethof Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Hij was een bekende advocaat en tevens oprichter van Roethof Advocaten in Nederland

Helpen jullie mee met het condoleren van Charlotte, Polien, Yvonne en Arnold Roethof? Zij maken hierbij het droevige nieuws bekend dat hun broer Max Roethof is overleden in Nederland. Bekijk het bericht en lees ook een mooi stukje geschiedenis voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de zussen, broer en alle overige bedroefde nabestaanden veel power met het verlies.

Een glimlach, een lach, een traan in ons oog,
We koesteren de momenten, klein en groot.
Onze band, zo sterk, onbreekbaar en puur,
Broer Max, we missen je, ieder uur.

Hierbij maken de zussen en broer broer. Charlotte, Polien, Yvonne en Arnold Roethof, mede namens hun gezin, bekend dat van hen na een kortstondig ziekbed is heengegaan, hun broer, oom en grootoom. Dhr

Max Roël Roethof

Hij overleed op zaterdag 27 mei 2023 in Nederland op de leeftijd van 83 jaar.

Uitvaart

De uitvaart vindt in Nederland plaats op 2 juni 2023

Suriname: U krijgt de gelegenheid voor het tekenen van het condoleanceregister van 9.00 uur tot 13.30 aan de Verlengde Hogestraat no 44 te Paramaribo – Suriname

De geschiedenis van Roethof Advocaten

Roethof Advocaten is opgericht door mr. M.R. (Max) Roethof.
Mr. Max Roethof (1940) heeft al in zijn jonge jaren als politieagent in Suriname zich de regels van de wet eigen gemaakt. Vanuit Suriname heeft mr. Max Roethof zich in Nederland gevestigd en na de studie Rechten opgewerkt als advocaat. In die tijd – de jaren 70 – was het geen vanzelfsprekendheid dat hij als man met een kleurtje carrière zou maken als advocaat.

Een gezonde dosis doorzettingsvermogen heeft gemaakt dat mr. Max Roethof desondanks in Zwolle zijn carrière aanving op het kantoor Gratama. Dit doorzettingsvermogen resulteerde ook in de oprichting van Roethof Advocaten te Arnhem.

Binnen dit kantoor was mr. Max Roethof voor het laatst werkzaam met zijn dochter, mw. mr. M.J.R. (Machteld) Roethof en zijn kleinzoon mr. J.G. (Jamil) Roethof.

Mr. Max Roethof heeft uiteindelijk het stokje overgedragen aan zijn dochter, mw. mr. M.J.R. (Machteld) Roethof. Hoewel hij de leiding over het kantoor had overgedragen, bleef hij aan het werk binnen het strafrecht en het vreemdelingenrecht. Roethof Advocaten is het kantoor waar hij, samen met zijn familie, nooit is gestopt met werken.

In mei 2023 hebben we als kantoor helaas afscheid moeten nemen van mr. Max Roethof.

Ondanks dit grote verlies, blijft mr. Max Roethof binnen Roethof Advocaten het bewijs dat je met wilskracht en vertrouwen ontzettend ver kan komen. Lees meer op de website. Klik hier.

Foto’s

Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s van onze broer Max Roethof. De bekende advocaat uit Nederland. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

advocaat Max Roethof Suriname Nederland FamilieNieuws beri

advocaat Max Roethof Suriname Nederland FamilieNieuws beri
advocaat Max Roethof Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?