Onze Melvin Esajas uit Suriname is er niet meer – foto’s video’s

Waka bung Melly

Precies op zijn 35ste verjaardag hebben familieleden en vrienden afscheid moeten nemen van Melvin Esajas. Zijn dood heeft velen diep geraakt. Bekijk de vele gedeelde foto’s en video’s. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het veel te jonge verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Bedroefd maar toch dankbaar voor alle leuke momenten die wij met Esajas Melvin mochten delen maken wij bekend dat hij op zeer jonge leeftijd van ons is heengegaan. Hij was een behulpzame jongeman, gemeente lid van nw bethel te Moengo en collega op Cbb.

Rust zacht lieve Melly
sterkte familie Esajas en Linda Gefferie 

Melvin Evert Esajas

Geboren 25 mei 2088
Overleden 15 mei 2023
In de leeftijd van 34 jaar

Uitvaart

De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden op 25 mei 2023:.

Foto’s en video’s

Bekijk de vele gedeelde foto’s en video’s van Melvin Esajas. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?