Onze Bhaijo Gangapersad uit Suriname is niet meer in ons midden

Bhaijo gangapersad Nagatnarai FamilieNieuws Suriname Nickerie Nederland beri

In leven was hij buschauffeur.

Helpen jullie mee met het condoleren van de nabestaanden van  Nagatnarain Gangapersad? Voor velen was hij bekend als Bhaijo. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies.

Aum, Anádinidhano devah
Shankhacakragadādharah;
akshayyah pundarikákshah
pretamoksha Prado bhava.

Intens bedroefd en dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend, maken wij bekend, dat van ons is heengegaan mijn lieve man, vader, schoonvader, adja en nana.

Nagatnarain Gangapersad
Meer bekend als Bhaijo

Geboren: 23 -05- 1959
Overleden: 21- 05- 2023
In de leeftijd van 64 jaar oud
Hij woonde aan de Hamptoncourtpolder S-D no 53
En hij was buschauffeur
Hij was zoon van wijlen Sewpersad Gangapersad en Chanderdei Gangapersad – Jagan en vader van: 6 kinderen, 4 schoonzonen, 1 schoondochter & 11 kleinkinderen

Uitvaart

De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden op woensdag 24 mei 2023 te Nickerie

Geef bovenstaand rouwbericht van Bhaijo Gangapersad uit Suriname door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

Bhaijo gangapersad Nagatnarai FamilieNieuws Suriname Nickerie Nederland beri

Bhaijo gangapersad Nagatnarai FamilieNieuws Suriname Nickerie Nederland beri

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?