Onze mattie Hardy Wagijo uit Suriname is niet meer – video

Hardy Wagijo Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Hij was een mattie voor velen, lees het gedicht.

Hardy Wagijo uit Suriname is overleden. Bekijk het bericht en de video voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met de verwerking van het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Beste vriend,
Het is zover,
Een zeer zware dag,
Om voor altijd vaarwel te zeggen.
Je wordt gebracht
naar een plek waar je voor altijd rusten mag.
Nooit gedacht, nooit verwacht
Het meest zullen we missen jouw toffe lach
Met veel verdriet zeggen wij vriend rust zacht.
Till we meet again
Namens Anand en de diepbedroefde vrienden.

Overleden

Hardy Wagijo

Uitvaart

De uitvaart van Hardy Wagijo was maandag 22 mei in Suriname. Bekijk de foto en de video en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Hardy Wagijo Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Hij is ten grave gedragen:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?