Onze mama Dulcie Faerber – Wielzen uit Coronie is heengegaan – foto’s

Dulci Faerber Wielzen Coronie FamilieNieuws Suriname beri Nederland

Ze was gehuwd met Arnold Faerber en ze was mama van Clyde, Conchita, Marcelino, Drucenda en Odin. Helpen jullie mee met condoleren?

Hierbij maken de kinderen bekend dat hun innig geliefde moeder Dulcie Faerber-Wielzen plotseling is heengegaan. Let op: De uitvaart is zaterdag 27 mei 2023 te Coronie. Bekijk het bericht voor alle details en foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. FamilieNieuws wenst de families Faerber en Wielzen veel sterkte met dit verlies

Want ik ben verzekerd, dat noch dood, noch leven, noch engelen, noch machten, noch krachten, noch hoogte, noch diepte, noch enig ander schepsel ons zal kunnen scheiden van de liefde Gods, welke is in Christus Jezus, onze Here.

Met heel veel verdriet in het hart maken de zeer bedroefde kinderen, weduwnaar en overige familieleden bekend, dat onverwacht doch vredig is heen gegaan onze innig geliefde vrouw, moeder, grootmoeder en zus,

Rugia Dulcie Faerber-Wielzen 

in de leeftijd van 66 jaar.
Zij was dochter van wijlen Davids, Norine Louise en wijlen Wielzen, Alouisius Alphonsius.
Verder was zij Diakones van de Volle Evangelie Gemeente Hersteller van Bressen.

Uitvaart

De ter aarde bestelling vindt plaats op zaterdag 27 mei 2023. Het stoffelijk overschot zal opgebaard zijn ten huize van de overledene aan de Commissarisstraat #9. Er bestaat gelegenheid tot afscheid nemen om 14:00 uur, waarna de rouwdienst plaats vindt. Om 17:00 uur wordt het stoffelijke overschot van onze moeder ter ruste gelegd op de openbare begraafplaats te Friendship aan de Gusje Oststraat.

Wij doen afstand van de gebruikelijke rouw visite op vrijdag 26 mei 2023.

Wij zullen de wijze woorden en onderwijzingen die zij ons heeft meegegeven nooit vergeten.

Namens

Weduwnaar:
Faerber Arnold Ricardo

Kinderen:
Wielzen Clyde, vrouw en kinderen
Faerber Conchita en peetzoon
Faerber Marcelino, vrouw en kinderen
Lieveld-Faerber Drucenda, man en kinderen
Faerber Odin en zoon

Zussen:
Norma, Natasha en Chequita allen Wielzen
Broers:
Carlo, Eriek, Cornelis, Kenneth en Benson allen Wielzen

RUST ZACHT LIEVE VROUW,MAMA,OMA EN ZUS

Foto’s 

Bekijk de foto’s van onze moeder Dulcie Faerber – Wielzen uit Coronie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname

Dulci Faerber Wielzen Coronie FamilieNieuws Suriname beri Nederland
Dulci Faerber Wielzen Coronie FamilieNieuws Suriname beri Nederland
Dulci Faerber Wielzen Coronie FamilieNieuws Suriname beri Nederland
Dulci Faerber Wielzen Coronie FamilieNieuws Suriname beri Nederland

Dulci Faerber Wielzen Coronie FamilieNieuws Suriname beri Nederland
Dulci Faerber Wielzen Coronie FamilieNieuws Suriname beri Nederland
Dulci Faerber Wielzen Coronie FamilieNieuws Suriname beri Nederland

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?