Onze brada Eddy Robert uit Suriname is heengegaan

Eddy Robert Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Helpen jullie mee met het condoleren van de families Robert, Peerwijk, Jones, Kortstam, Kensenhuis, Sichtman, Hoogdorp, Williams, Sairras en Polak?

Ze moeten afscheid nemen van hun geliefde Edeward Robert uit Suriname. Ook bekend als Eddy of Boike. Bekijk het bericht voor alle details omtrent de uitvaart en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power toe

Als ik dood ben huil maar niet,
Ik ben niet echt dood moet je weten.
‘T is maar mijn lichaam dat ik achter liet,
Dood ben ik pas als je me bent vergeten.

Langs deze weg maken wij als familie bekend dat op vrijdag 19 mei jl. van ons, na een wel besteed leven is heen gegaan, onze lieve, rustige en hardwerkende broer, man, vader, groot- en overgrootvader, Dhr.

EDEWARD FREDERIK ROBERT

In de gezegende leeftijd van 72 jaar.
Hij werd geboren op 16 mei 1951 in het district Suriname en stond beter bekend als Eddy en Boike.
Hij was zoon van:
Jeanette Peerwijk en Jullius Robert allen wijlen.
Hij was gehuwd met:
Sandra Kensenhuis

Hij was vader van:
Jolanda,
Melvin
Rieyelle
en
Ivan

Hij was opa en afootje van:
7 kleinkinderen en 1 achterkleinkind.

Hij was broertje en broer van:
Iliene†
Gerda
Thegla†
Norine
Humphry†
Selita
Wilma
Carmelita
Mildred
Gonda
Sherida en
Jules
Allen met hun respectievelijke gezinnen.

Uitvaart

De singi neti vindt plaats op zondag 28 mei ten huize van de overledene aan de Oristraat no 7. Zijstraat van de sitalweg/pad van wanica.

De uitvaart vindt plaats op maandag 29 mei 2023. De rouwdienst vindt aldaar plaats van 15.00 pm tot 16.00 pm waarna de stoet zal vertrekken naar Rene’s Hof aan de Waakhuizenlaan waar wij om 17.00pm onze dierbare aan de schoot der aarde zullen toe vertrouwen

Rust zacht bij jou Heer en Heiland.
We gaan je missen soms met een lach, maar meer met een traan.

Namens de families:
Robert, Peerwijk, Jones, Kortstam, Kensenhuis, Sichtman, Hoogdorp, Williams, Sairras en Polak.

Bekijk bovenstaand bericht omtrent de dood van onze brada Eddy Robert uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Eddy Robert Suriname Nederland FamilieNieuws beri
Eddy Robert Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?