Jennifer moet 30 jaar de bak voor moord op haar Nederlandse man – video – foto’s

Nederlander vrouw Santo Domingo 30 jaar

Zij is 22 jaar en haar Nederlandse man was bijna 30 jaar ouder

Hij wilde scheiden, maar dat pikte ze niet. Ze zou alles verliezen. Daarom moest hij dood. Samen met haar minnaar heeft ze hem vermoord op Santo Domingo. Lees hier het bericht en bekijk de video en foto’s omtrent de Nederlander die vermoord is door zijn jonge vrouw. Bekijk ook de foto’s van het ‘verliefde’ koppel.

#moordzaak #Nederland #SantoDomingo #veroordeling #verhaal #tragedie #familiedrama #drama #geld

Eigen man

Vandaag heeft de rechtbank besloten dat Jennifer, de vrouw van Nederlander, Roy van Tinteren, 30 jaar de gevangenis in moet voor moord op haar man. De 55-jarige Nederlander werd 3 jaar geleden vermoord op de Dominicaanse Republiek. Hij woonde daar.

Ze hebben hem ontvoerd en doodgeschoten tijdens een wandeling. Zijn vrouw was meteen hoofdverdachte in de zaak want haar verklaring klopte van geen kanten. Volgens de rechter heeft ze de moord samen met twee andere mannen gepland. 1 van de mannen was haar geheime lover.

Duizenden euro’s voor de nabestaanden

De twee mannen zijn ook veroordeeld. Haar lover krijgt ook 30 jaar cel en de ander moet 8 jaar brommen. Naast de gevangenisstraf moeten Jennifer en haar lover allebei ongeveer 85.000 euro betalen aan de nabestaanden. En de handlanger moet 50.000 euro betalen aan de getroffen familie.

Roy wilde scheiden en Jennifer was bang dat ze geen aanspraak zou maken op zijn bezittingen en is daarom overgegaan tot de wrede daad.

Het vonnis is uitgesproken in Santo Domingo maar het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken is ook op de hoogte van de zaak. Zij laten weten dat de nabestaanden van Roy consulaire bijstand zullen ontvangen.

Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel

Jennifer blijft overigens ontkennen dat ze haar man heeft vermoord.

Video

Bekijk ook een video van de zitting. Het is in het Spaans maar de beelden zijn voldoende:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?