Bidjai Jhakry uit Suriname is niet meer in ons midden

Bidjai Jhakry FamilieNieuws Suriname Nickerie Nederland beri

Helpen jullie mee met condoleren

Biswamitre Jhakry is overleden. Hij woonde te Nickerie en was meer bekend als Bidjai. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef Het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies

In donkere stilte, een zucht van pijn,
Verloren momenten, nooit meer deel van mijn zijn.
Een leegte gevuld met herinneringen zo teer,
Verlies doet de ziel krimpen, keer op keer.

Overleden

Biswamitre Jhakry
Meer bekend als Bidjai

In de leeftijd van 66 jaar
Hij woonde aan de Balwantgirweg no 58 – Nickerie

Bidjai Jhakry FamilieNieuws Suriname Nickerie Nederland beri

Lees ook:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?