Video – Donna heeft spijt van haar huwelijk met Ghanese ’toyboy’. Wat moet ze doen? – BlackNieuws

Donna toyboy Ghana dr phil Tiktok blackNieuws

“Die kill zit de hele dag op TikTok, echt 24/7. Ik word er gek van. Hij doet niets anders dan met vrouwen praten op zijn telefoon.”

De 62-jarige Donna uit Amerika uit haar frustraties over haar recente huwelijk met de 33-jarige rapper Emmanuel uit Ghana. Ze heeft nu al spijt van haar beslissing en deelt haar verhaal in een video. Wat denk jij? Moet ze rapper Emmanuel gewoon zijn gang laten gaan of moet ze hem dumpen?

Dit artikel valt onder de categorie BlackNieuws van DENISE. Volg ons op social media.

Tags: #Donna #rapperEmmanuel #huwelijksspijt #TikTokverslaving #relatieproblemen #BlackNieuws #Nederland #Ghana #Amerika #trouwen

Donna, 62 jaar oud, is pas getrouwd met de 33-jarige rapper Emmanuel. Ze komt uit Amerika, terwijl hij uit Ghana afkomstig is. Echter, Donna begint al spijt te krijgen van het huwelijk. In een interview met Dr. Phil, dat je onderin het bericht kunt bekijken, vertelt ze haar verhaal.

De twee ontmoetten elkaar in 2015 in Ghana en raakten al snel verliefd. Ze bleven contact houden, zelfs gedurende acht jaar waarin Donna regelmatig naar Ghana reisde. Uiteindelijk stapten ze twee maanden geleden in het huwelijksbootje.

Echter, er zijn enkele problemen ontstaan. Donna is het gedrag van Emmanuel zat. Emmanuel, ook bekend als rapper Neno, is verslaafd aan TikTok en zijn telefoon, volgens Donna. Hij is voortdurend in gesprek met andere vrouwen. “Hij brengt de hele dag door op TikTok”, aldus Donna. Emmanuel beweert daarentegen dat hij de app alleen gebruikt om met zijn vrienden te praten. Donna is echter overtuigd dat hij liegt, aangezien ze hem al meerdere keren betrapt heeft.

Praten met vrouwen

Donna geeft aan dat hun huwelijk op het spel staat en smeekt Emmanuel om meer aandacht en genegenheid. Maar Emmanuel is gefocust op zijn rapcarrière en beschouwt sociale media als cruciaal voor zijn succes. Hij promoot zichzelf op TikTok en andere sociale mediakanalen, praten met vrouwelijke fans hoort erbij.

Donna voelt zich jaloers en Emmanuel zegt dat het erbij hoort. Komt dit alles door sociale media of heeft het te maken met het feit dat ze getrouwd is met een “Toyboy”, zoals velen hem noemen? Wat zou jij doen in deze situatie?

Video

Bekijk de video van Donna en Emmanuel bij Dr. Phil :

Lees ook:

Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?