Oud-premier Wim Udenhout in Suriname overleden – Bekijk de video’s en foto’s

Wim Udenhout Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Wim Udenhout is overleden. Hij was Oud-premier, hij was voorzitter van Suriname Conservation Foundation en hij was meer. Een veelzijdige man is heengegaan.

Bekijk het bericht voor meer informatie, foto’s en interessante video’s. Geef het door aan belangstellenden en familie. Wij van FamilieNieuws wensen de familie en alle overige nabestaanden veel sterkte met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Overleden op maandag 22 mei in het Academisch ziekenhuis van Suriname

Wim Udenhout 

In de leeftijd van 85 jaar
Wim Udenhout was van 1984 tot 1986 premier. In zijn leven is hij ambassadeur van USA,  docent in de Engelse Taal en Letterkunde, vertegenwoordiger bij de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS) en voorzitter van Suriname Conservation Foundation

Uitvaart

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt

Foto’s & video’s

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s van oud-premier Wim Udenhout. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Bekijk de video’s

En een interview met hem:

En gedeelde foto’s

Wim Udenhout Suriname Nederland FamilieNieuws beri
Wim Udenhout Suriname Nederland FamilieNieuws beri
Wim Udenhout Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?