Surinaamse zanger Roy Peroti heengegaan in Nederland – Bekijk de foto’s en video’s

Als je mij een vingertje wijs dan mag je mij wat bewijzen. Bekijk de bijzondere reportage en een interessant interview van The Legend!

Master Blaster’s Roy Peroti is niet meer! De bekende Surinaamse zanger met een bijzondere stem en prachtige kledingstijl, is gisteren overleden in Nederland. Hij is 65 jaar geworden. Veel foto’s, condoleances en video van familieleden, vrienden en fans. Bekijk ze in het bericht. En terwijl je daar bent, geniet meteen van de legendarische muziek. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. They go way back. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Overleden in Rotterdam Nederland

Roy Peroti

Hij was de voorzanger Kaseko formatie Master Blaster. Maar ook van A Swit’ so, Sopiang en Pepre Siri kawinaband. Roy Peroti is bekend van nummers als Als je mij je vingertje wijst, Bedi de seki, Toriman Anansi, Fiototofio etc. Hij zal ernorm gemost worden

Uitvaart

Informatie omtrent de uitvaart wordt nader bekend gemaakt

Foto’s en video’s

Bekijk de vele gedeelde foto’s video’s en condoleances van de legendarische zanger. Roy Peroti. Luitser eerst naar een interessant interview:

Foto’s

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?