Onze pa Iwan Gullit in heengegaan in Amsterdam

IWAN GULLIT Suriname Nederland FamilieNieuws beri 5r

Hij was vroeger onderwijzer in de verschillende districten van Suriname. Hij mocht 91 jaar worden. Helpen jullie mee met condoleren?

Iwan Gullit is overleden in Amsterdam. Let op: De uitvaart is MORGEN in Amsterdam. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellend en en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies.

Er is niets dat voorgoed verdwijnt als men de herinnering bewaart.

IWAN HUMPHREY GULLIT
Papie

Geboren Paramaribo 2-5-1931
Overleden Amsterdam 19-4-2023
In de leeftijd van 91 jaar

Papie was een liefhebbenden en zorgzame vader. Hij was echtgenoot van Elsamarie Gullit-Pickering
In leven was hij onderwijzer in de districten van Suriname. In Nederland was hij tot aan pensioen maatschappelijk werker bij het rijk.

Uitvaart

De uitvaart is op woensdag 24 mei 2023 10:30
Crematorium de Nieuwe Ooster begraafplaats
Kruislaan 126 1097 GA Amsterdam

Gelegenheid tot afscheid tot na de kerkdienst. Daarna zal er een kort samenzijn met de familie.

Wij van FamilieNieuws wensen zoon Jerry, dochter Charita Gullit, de famillie Pickering en alle overige nabestaanden veel sterkte toe.

Foto’s

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtremt de uitvaart van Iwan Gullit in Amsterdam. Geef het door aan belangstellenden en familie:

IWAN GULLIT Suriname Nederland FamilieNieuws beri 5r

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?