Onze geliefde oom Gobin Prasad uit Suriname is niet meer in ons midden – foto’s

Gobin Prasad Suriname nederland FamilieNieuws Nederland beri

Fly high uncle Gobin
You will be missed
May your soul Rest in peace

Gobin Prasad uit Suriname is overleden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

We gaan je missen, lieve oom
Maar je blijft in onze gedachten gedachten,
Rust zacht, dierbare oom,
Je hebt je plek in onze harten

Gobin Prasad

Geb 09 mei 1951
Overl 18 mei 2023
In de leeftijd van 71 jaar

Uitvaart

De uitvaart vindt plaats op dinsdag 23 mei 2023 in Suriname

Geef bovenstaand bericht en de foto’s omtrent het overlijden van onze oom Gobin Prasad uit Suriname door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Gobin Prasad Suriname nederland FamilieNieuws Nederland beri
Gobin Prasad Suriname nederland FamilieNieuws Nederland beri

Gobin Prasad Suriname nederland FamilieNieuws Nederland beri Gobin Prasad Suriname nederland FamilieNieuws Nederland beri

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?