Nederlandse vader rijdt met kids het water in – alle 3 overleden – video’s

vader Nederland België kinderen

Triest nieuws uit België

Een familiedrama: Een 37-jarige vader rijdt samen met zijn 2 kinderen de dood tegemoet. Het kijkt erop dat hij bewust een eind aan zijn leven en die van zijn twee kinderen heeft gemaakt. Bekijk het bericht en de video’s van een eerder tragisch ongeval. Geef het door aan belangstellenden. Veel mensen reageren: “Waarom moest hij zijn kinderen meenemen?”. Een antwoord daarop gaan we vermoedelijk nooit krijgen. 

Let op: Dit bericht gaat over over zelfdoding

Belangrijke informatie om te delen met een ieder: Zelfdoding. Wil je erover praten?
Nederland: Denkt u aan zelfdoding of maakt u zich zorgen om iemand? Iedereen kan 24 uur per dag anoniem en GRATIS bellen met 0800-0113 of chatten via 113.nl.
Suriname: Praten over zelfdoding? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)

Een tragische dood in België. Een 37 jarige vader is samen met zijn twee zoontjes overleden. De jongens waren 5 en 7 jaar. Het zou gaan om een Nederlands gezin dat woonachtig is in België. Gisteren, vroeg in de ochtend kregen hulpdiensten de melding dat er een auto te water was geraakt. Ze waren snel ter plekke om de vader en zijn twee zoontjes te reanimeren, het mocht helaas niet baten.

De school waar de jongens op zaten is extra verdrietig. Elf jaar geleden verloren ze vijftien kinderen en twee begeleiders na een bus-ongeval in Zwitserland. De leerkrachten en de leerlingen krijgen de nodige ondersteuning. De politie onderzoekt de zaak verder

Video

Bekijk ook de video van het tragische busongeluk in Zwitserland waar 15 schoolkinderen en 2 leerkrachten het leven kwamen. De kinderen van dit familiedrama zaten op dezelfde school in België.

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?