Onze lobi Melvin Heirath uit Suriname is niet meer – foto’s

Melvin Heirath FamilieNieuws beri Nederland Suriname

Sterkte aan zijn geliefden, de Telesur familie, de S.V. De Arend Familie en de Naks Kaseko Loco familie. 

Melvin Heirath uit Suriname is overleden. Voor velen bekend als Plantje. Hij mocht maar 48 jaar worden. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Helpen jullie mee met condoleren?

Overleden
 
Zoon, Vader en Broer
Ouwro Drampiemang
Ouwro Frimangron
Ouwro basketmang
Ouwro pokoe man

Melvin Jerry Ramon Heirath

Geboren Paramaribo 11-8-1974
Overleden Paramaribo 14-5-2023
In de leeftijd van 48 jaar

Uitvaart

De Crematie vindt plaats op maandag 22 Mei in het Crematorium Geradina (Hennep) aan de Dr. Sophie Redmonsraat. Gelegenheid om te condoleren en afscheid te nemen is van 15.00-15.45. De kerkdienst is van 16.00-16.45. De crematie vindt plaats om 17.00 in besloten kringen. Bekijk de foto voor meer info:

Melvin Heirath FamilieNieuws beri Nederland Suriname

Wij van FamilieNieuws wensen tevens de families Heirath, Vreds, Gulpen, Dorff, Dennen, Struiken, Groenewoud, Rellum, Komproe, Winter, Landbrug, Yngard en Landburg veel power met het verlies

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van Melvin Heirath uit Suriname. geef het door aan bekangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

Melvin Heirath FamilieNieuws beri Nederland Suriname
Melvin Heirath FamilieNieuws beri Nederland Suriname
Melvin Heirath FamilieNieuws beri Nederland Suriname
Melvin Heirath FamilieNieuws beri Nederland Suriname

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?