Bekijk de video’s: Dodelijk brand in Guyana – Meerder kinderen om het leven gekomen

brand Guyana kinderen Suriname video's school

“De kinderen konden niet vluchten en zijn aan elkaar “geplakt’ aangetroffen. Tenminste 20 doden en nog veel vermisten.”

Hartverscheurend nieuws afkomstig van onze buren in Guyana. Er zijn meerdere doden gevallen nadat er brand is uitgebroken in een meisjes slaapzaal van een middelbare school. Bekijk de video’s en luister naar de hartverscheurende woorden. Bekijk ook de droevige reactie van president Irfaan Ali. We wensen een ieder veel sterkte. Geef het door aan belangstellenden.

In Guyana heeft een verwoestende brand in de slaapzaal van de Mahdia Secondary School het leven geëist van tenminste 20 mensen, waaronder heel veel kinderen. De brand heeft de gemeenschap diep geraakt. Het vuur begon kort na middernacht en verspreidde zich razendsnel door de meisjes slaapzaal van de Guyanese Middelbare School. Velen worden nog vermist en men vreest het ergste.

Leden van de regering waren al snel ter plaatse om de getroffen families te ondersteunen. De regering verklaarde: “Met een zwaar hart en pijn wordt het kabinet op de hoogte gehouden van de dodelijke brand in de slaapzaal in Mahdia. Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers, hun families en de gemeenschap”

Video’s

Bekijk onderstaande video’s over de brand in een meisjes slaapzaal van de Mahdia Middelbare School. Het leven is geëist van tenminste 20 mensen, waaronder heel veel kinderen.

Lees ook:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?