Trouwen in Cancun – Tips! Bekijk de prachtige video van Amber en Daymon – BlackNieuws

Trouwen in Cancun Mexico Nederland BlackNieuws

It is all about black love. Heb je trouwplannen? Misschien is trouwen in Cancun een beetje teveel van het goede. Maar laat je vooral niet ontmoedigen. Als je het kunt dromen kun je het ook waarmaken. Alles is mogelijk.

Laat je inspireren en bekijk de prachtige trouwvideo van Amber en Daymon. Het knappe stel heeft een fantastische trouwdag achter de rug en wij mogen allemaal meekijken. Wij wensen het BLACK koppel heel veel liefde, vertrouwen en geluk. P.s. Bekijk de tips die we voor je hebben verzameld als je ook wilt trouwen in Cancun. Geef het door aan je boyfriend. Wie weet verrast hij je wel.

Dit is een artikel uit de categorie
BlackNieuws van DENISE.
Je kunt ons volgen op social media.

Bekijk de prachtige trouwfilm van Amber en Daymon in Cancun. De video is gevuld met liefde, gelach en vreugde. Laat je betoveren door de prachtige kleuren en verbluffende decoraties van deze speciale dag.

Amber en Daymon hebben hun trouwdag in Cancun gedeeld via Youtube. Het was een geweldige dag, er waren prachtige mensen, er was lekker eten en er is gedanst! Geniet van de prachtige beelden.

Heb je trouwplannen?

Pak pen en papier en maak notities. Je hoeft natuurlijk niet helemaal naar Cancun te vliegen om jouw trouwdag ook zo spectaculair te maken. Het kan ook op Ibiza, als je iets dichter bij huis wilt blijven. Maar vergis je niet: Ook in Nederland kun je je trouwdag spectaculair maken.

Ook trouwen in Cancun?

Indien je van plan bent om te trouwen in Cancun, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Het organiseren van een bruiloft in het buitenland kan uitdagend zijn. Hieronder vind je een paar belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden

Juridisch: Voordat je kan trouwen in Cancun, moet je voldoen aan de juridische vereisten van Mexico. Dit omvat onder andere het verkrijgen van een geldige trouwvergunning en het voorleggen van de juiste documenten. Regel dit ruim op tijd.

Locatie: Cancun heeft heel wat prachtige locaties voor een bruiloft. Je kunt kiezen voor witte zandstranden of weelderige tuinen. Let wel: Denk aan het haar (lees pruik) van je gasten als je op het strand gaat trouwen want de wind waait net iets harder op het strand.

Klimaat: Cancun heeft een tropisch klimaat, dus het is belangrijk om rekening te houden met de seizoenen en het weer bij het plannen van je bruiloft. Luchtige kleding is een must. En heel belangrijk:  Het orkaanseizoen loopt van juni tot en met november. Je wilt natuurlijk niet dat jouw maanden- of zelfs jarenlange planning in het water loopt. Het voordeel is wel dat het goedkoper is om van Amsterdam naar Cancun te vliegen in het laagseizoen/orkaanseizoen. En de hotels zijn ook een stuk goedkoper. Check de actuele hotel prijzen op booking.com. TUI en KLM vliegen beiden naar Cancun.

Budget: Een bruiloft in het buitenland kan duur zijn, dus zorg ervoor dat je je grote dag goed plant. Heb je een budget? Neem dan alle kosten mee. Kosten zoals reis- en verblijfskosten, locatiehuur, eten en drinken en eventuele extra’s zoals entertainment. En wellicht moet je ook de reis betalen van een aantal belangrijke gasten. Niet iedereen heeft het budget om even naar Cancun te vliegen voor jouw bruiloft. Hou daar rekening mee en bespreek het van te voren. Het is wel zo, hoe eerder ze het weten, hoe langer ze de tijd hebben om te sparen.

Communicatie: Werk met een weddingplanner. Het liefst iemand die ervaring heeft met het plannen van een bruiloft in Cancun. Communiceer duidelijk over je wensen en verwachtingen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt op de grote dag.

Internet. Struin het internet af en en volg de verschillende sociale media groepen over trouwen in Cancun/buitenland. Je hoeft het wiel niet uit te vinden. Velen zijn je voor geweest en ze willen best wel hun ervaring met jou delen.

Ga jij ook trouwen of ben je pas getrouwd? Stuur ons jou foto’s en/of video’s zodat we allemaal mee kunnen genieten.

Video

Geniet van de video van videograaf Ivan Varvarsky

Bekijk hier de video van Cancun Wedding Film – Amber & Daymon’s Vibrant and Fun Wedding Day!

Cancun

Bekijk ook wat andere leuke video’s vanuit Cancun. Je hoeft er niet perse te trouwen je kan ook gewoon gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Tags: #trouwfilm #Cancun #huwelijksvideografen #liefde #geluk #blacklove #trouweninMexico #TrouwenInCancun #BruiloftVideo #Trouwtips #BuitenlandseBruiloft #CancunTravel #FamilieNieuws #BlackNieuws #Nederland

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?