“Ze moest klaarkomen om te genezen” Genezer Luis uit Nederland moet de gevangenis in.

rechtbank Luis MG Nederland Suriname Hindoestanen foto van Petra Urban Den Haag

“Hij heeft misbruik gemaakt van het heilige geloof van Hindoestanen”

En daarom is hij veroordeeld tot twintig maanden gevangenisstraf. Lees hier het bericht over de Nederlandse Luis. De 64-jarige spiritueel genezer heeft een 28-jarige vrouw misleid. Dat is geen genezing, maar omgang onder dwang. Geef het door aan belangstellenden en laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn voor anderen die hulp zoeken.

De spiritueel genezer Luis is afgelopen week in Nederland veroordeeld voor het misbruiken van een 28-jarige vrouw. Hij zou haar hebben gedwongen om met hem te ‘slapen’. Bronnen beweren dat hij de vrouw opdroeg om 7 keer klaar te komen. Dat was de enige manier om de blokkades die ze had te laten verdwijnen. Hij voerde haar dronken waardoor hij haar kon manipuleren.

Zelfs zei hij dat de vrouw zelf met hem naar bed wilde en dat hij meteen stopte toen ze van gedachten veranderde. Maar dat gelooft de rechtbank niet. Daarom is hij veroordeeld tot een gevangenisstraf van twintig maanden, waarvan een half jaar voorwaardelijk. Hij krijgt tevens een beroepsverbod van drie jaar en hij moet schadevergoeding betalen aan de jonge dame. Hem wordt tevens verweten dat hij misbruik heeft gemaakt van het heilige geloof van Hindoestanen.

Luis M.G. met advocaat Serah Jap-A-Joe maandag in de rechtbank in Den Haag.Foto van Ⓒ PETRA URBAN

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?