Doden na vliegtuig ongeluk in Colombia – Baby en drie kinderen vermist – video’s

vliegtuig ongeluk Colombia 4 vermist kinderen baby

Er zaten 7 mensen in het vliegtuigje. 3 mensen zijn overleden. 4 KINDEREN, waaronder een baby, zijn nog steeds vermist! Er is wel een papflesje gevonden.

Lees hier het bericht over een vliegtuigongeluk in Colombia. Het vliegtuig stortte neer in het Amazone gebied. Midden in de jungle. Een moeilijk bereikbaar gebied. Hopelijk worden de kinderen heelhuids teruggevonden. Wat een trieste gebeurtenis. Bekijk de video’s en geef het door aan belangstellenden.

In de Colombiaanse jungle wordt momenteel gezocht naar vier kinderen. De 4 zijn vermist geraakt na een vliegtuig ongeluk. Een Cessna 206 vliegtuig verdween op 1 mei 2023 van de radar toen het boven het Amazone gebied vloog. Het oerwoud ligt in het zuidoosten van Colombia grenzend aan de landen Venezuela, Brazilië, Peru en een stukje Ecuador.

Het betreft een klein vliegtuig met aan boord de piloot, copiloot en 5 passagiers. Een moeder en haar 4 kinderen. De lichamen van de 3 volwassenen zijn inmiddels gevonden.

De vier kinderen zijn echter nog steeds vermist. De kinderen zijn 13, 9, 4 en 11 maanden oud. Op dit moment zijn militairen samen de inheemse bevolking en speurhonden opzoek naar de vermiste kinderen. Er zijn fruitresten en een babyflesje gevonden. Dat geeft hoop.

Er worden boodschappen van de grootmoeder van de kinderen via luidsprekers boven het gebied afgepeeld om de kinderen gerust te stellen, terwijl het leger naar hen op zoek is.

De oorzaak van het vliegtuig ongeluk is nog niet bekend. Kort voordat het vliegtuig van de radar verdween, meldde de piloot dat hij motorproblemen had. Het leger heeft via Twitter beelden verspreid waarop te zien is dat het vliegtuig verticaal, met de neus naar beneden, in het woud is gestort. Bekijk video’s

Hopelijk worden de kinderen levend gevonden.

Video’s

Let op: De video’s zijn in het Spaans maar de beelden zeggen genoeg.

vliegtuig ongeluk Colombia 4 vermist kinderen baby

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?