48-jarige dood aangetroffen in perceel dat onder water ligt – politie Suriname

Anand Panchu politie Suriname Nederland beri FamilieNieuws

Tijdens het werk kwam er een eind aan het leven van de 48-jarige Anand Panchu. Hij viel voorover in het water en was er niet meer.

Lees hier het officiële bericht van politie Suriname omtrent de bizarre dood van de Surinamer. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen zijn collega’s, familieleden en vrienden veel sterkte met dit vroege verlies.

Politie Suriname schreef: Arbeider die tijdens werkzaamheden in water viel, overleden. De 48 jarige arbeider A.P. is in de middag van donderdag 11 mei 2023 op een perceel te Groot Henarpolder serie 6 tijdens werkzaamheden komen te overlijden.

De politie van het bureau Henar deed na de melding van het ongeval met dodelijk afloop het adres aan voor onderzoek. Bij aankomst constateerden de wetsdienaren dat A.P. en enkele andere arbeiders bezig waren met werkzaamheden op het perceel voor de heer T.G.

Op een bepaald moment is A.P. die vermoedelijk dronken was, op zijn hurken zijn gaan zitten en viel daarbij plotseling voorover op het perceel dat onder water zit. Zijn mede arbeiders en werkgever die zulks later ontdekten, haalden hem uit het water en plaatsten hem op een dam. De politie heeft geen tekenen van geweld aangetroffen op het lichaam van het slachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde formeel de dood vast.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van A.P. ter begrafenis afgestaan aan de nabestaanden.

Anand Panchu politie Suriname Nederland beri FamilieNieuws
Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?