Deze vader is op mysterieuze wijze verdwenen in Suriname – beloning voor gouden tip

Ramesh Pershad vermissing Suriname Nederland opsporing verzocht politie

Hierbij uw aandacht voor een vermissing. Meneer Ramesh Pershad uit Suriname is ineens spoorloos verdwenen. Zijn kinderen en klein kinderen maken zich ernstig zorgen. Vernomen is dat ze een beloning hebben voor de persoon met de gouden tip

Bekijk het bericht voor meer informatie en en geef het door aan een ieder zodat meneer snel weer veilig thuis kan komen. Help aub meezoeken en delen. De kinderen zijn radeloos

Hierbij een bericht van vermissing. Gaarne doorgeven aan een ieder

“NOGMAALS HELP ONS! JE GUNT DIT NIEMAND EN DAN NOGMAALS NIEMAND. EN DE GOUDEN TIP KRIJGT EEN BELONING .. vanuit de grond van mijn arme hart vraag ik jullie zijn kinderen te helpen!”

Weet je meer? Maak dan contact met het de dichtstbijzijnde politiepost of bel 115!

Bekijk onderstaande foto voor alle overige informatie omtrent de vermissing van Ramesh Pershad uit Suriname uit Suriname. Een vader van 4 kinderen. Geef het door aan iedereen:

Ramesh Pershad vermissing Suriname Nederland opsporing verzocht politie
Ramesh Pershad vermissing Suriname Nederland opsporing verzocht politie

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?