De Surinaamse Sisi slaapt met mannen en krijgt ervoor betaald – Bekijk de video – DENISE.

Surinaamse Sisi Pearl Nederland Suriname geld verdienen

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen. Sisi Pearl slaapt met mannen voor geld. Ze heeft geen last van de politie. Integendeel: ze zijn vermoedelijk haar klant.

Bekijk de video hier en geef het door aan belangstellenden. Ze vertelt haar verhaal in een uitgebreid gesprek met Dave. Ze heeft grote dromen en wil deze industrie groter maken in Suriname. Wat is jouw mening omtrent het beroep van Pearl? Lees ook hoe ik erover denk: Er zijn genoeg vrouwen die gratis met een heleboel verschillende mannen slapen, dan kun je er maar beter geld voor vragen. Let wel: Er zijn genoeg andere manieren om eerlijk aan je geld te komen.

Dit is een artikel uit de categorie
Geld Verdienen & Rijk Leven – DENISE.
Je kunt ons volgen op social media.

De Surinaamse Sisi Pearl is een hoer. Is dat een verkeerd woord? Ik vind van niet. Ik kan het ook verbloemen en schrijven Prostituee, Escort, Dame van plezier of Professionele minnares. Maar we weten allemaal dat ik bedoel dat ze slaapt met mannen voor geld. En dat vind ik geen belediging. Het is immers een heel oud beroep. Ze is niet de eerste of de laatste. En ze doet het goed! In een jaar tijd heeft ze al meer dan 300 klanten gehad.

Ze heeft met meer dan 300 mannen geslapen in een korte periode dus dat betekent dat ze haar werk goed weet uit te voeren. Ze vertelt over haar werk in een gesprek met Dave, van De Dave Podcast. Bekijk de video hieronder en geef het door aan belangstellenden.

Ze krijgt positieve en negatieve reacties op haar video. Velen hebben hun mening klaar over Sisi. Is Suriname wel klaar voor dit soort onderwerpen?

DENISE. haar mening

Ik vind dat iedereen zelf bepaalt wat hij of zij doet met zijn/haar lichaam. Ik ken genoeg vrouwen die zomaar met honderden mannen slapen. Ik ben van mening dat dat veel beschamender is voor je lichaam. Sisi vraagt er geld voor. Binnen een jaar tijd heeft ze al met meer dan 300 mannen geslapen. Hopelijk kan ze het aantal klanten aan nadat de video wordt gepubliceerd want uiteraard is deze video goed voor de marketing. Ook negatieve publiciteit is publiciteit.

Ik denk dat meerdere jonge vrouwen contact met haar zullen zoeken voor informatie. Ik hoop dat ze zich wel goed realiseren wat de nadelen zijn. Geld is niet alles. Ik zal hier binnenkort een artikel over schrijven. Niet alles dat blinkt is goud. En er zijn genoeg andere manieren om geld te verdienen, je hoeft echt niet perse je lichaam te verkopen. Wil je het wel, zorg dat je heel goed geïnformeerd bent.

Video

Bekijk hier de podcast:
De grootte Maakt niet uit voor mij – Sisi Pearl in De Dave Podcast

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste uitvaart platform), DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids?