Mijn zoon Ernesto Wehl uit Suriname is veel te vroeg heengegaan – foto’s

Ernesto Wehl Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Hartverscheurend: 25 jaar jong mocht hij maar worden. Een groot verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Hierbij maakt de bedroefde vader Imro Wehl, mede namens de overige familieleden, het vroege en plotselinge overlijden van zijn zoon Ernesto Wehl bekend. Let op: De beri is VANDAAG, donderdag 11 mei 2023, in Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de familie en matties veel power met het vroege verlies.

We zullen je altijd liefhebben, mijn kind,
We wensen jou de vredige rust,
We dragen jouw liefde met ons, elke dag, elke klus.
De wereld is nu een stukje donkerder zonder jou,
Maar we vinden troost in de herinneringen, het vertrouwen en het geloof
Vaarwel, mijn zoon, vaarwel,
Fly high mijn zoon

Bekendmaking:

Hierbij maakt Imro Wehl mede namens alle familieleden bekend dat in Suriname is overleden op 8 mei 2023, zijn zoon

Ernesto Wehl

In de jonge leeftijd van 25 jaar

Uitvaart

De beri is op donderdag 11 mei 2023 in Suriname. De uitvaart zal om 16.00u plaatsvinden te Renee’s Hof aan de Waakhuizenlaan te Paramaribo. Van 14.00u tot 15.00u is er gelegenheid tot afscheid nemen. Van 15.00u tot 15.45u wordt de dienst gehouden. De begrafenis vindt daarna om 16.00u plaats.
Godszegen allen

Foto’s

Bekijk de vele gedeelde foto’s van mijn zoon Ernesto Wehl uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Ernesto Wehl Suriname Nederland FamilieNieuws beri
Ernesto Wehl Suriname Nederland FamilieNieuws beri
Ernesto Wehl Suriname Nederland FamilieNieuws beri
Ernesto Wehl Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Ernesto Wehl Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri, DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.