17-jarige Nandita Gajadhar heengegaan – update politie Suriname – foto’s

Nandita Gajadhar Suriname Nederland FamilieNieuws beri

R.I.P Tanisha. Een heel lief meisje op wrede wijze uit ons midden gerukt en nu weg is van ons allemaal. Helpen jullie mee met condoleren?

Droevig, heel erg droevig. De 17-jarige Nandita Gajadhar uit Suriname. Let op: MORGEN, woensdag 10 mei 2023 is de uitvaart in Suriname. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s voor de details. Lees ook de officiële UPDATE van de politie. Haar bloedeigen vader wordt verdacht van moord. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder heel veel power met dit ontzettend zware verlies.

Nandita Gajadhar
M.b.a. Tanisha

Geboren 31 maart 2006
overleden op 3 mei 2023
In de jeugdige leeftijd 17 jaar

Uitvaart

Rouwzitting vinden vanaf maandag 8 mei 2023 plaats te Leiding 9a no 164. Tijd 8u tot 9u s’avonds. Bekijk onderstaand foto voor meer informatie omtrent de crematie:

Nandita Gajadhar Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Update van de politie:

De politie heeft zaterdagavond 6 mei 2023 de verdachte A.G. (44) in de zaak waarbij het 17-jarig meisje N.G. op woensdag 3 mei 2023 bij de woningbrand te Leiding 9A om het leven kwam, aangehouden. De verdachte A.G. die vader van het slachtoffer was, wordt ervan verdacht, de woning waarin zijn 17-jarige dochter N.G. zich bevond in brand te hebben gestoken met voor het meisje, noodlottige gevolg. A.G. werd vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek door de politie van de afdeling Kapitale Delicten in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt voortgezet.

Foto’s

Bekijk de vele gedeelde foto’s van nu en vroeger van de 17-jarige Nandita Gajadhar uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

Nandita Gajadhar Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Nandita Gajadhar Suriname Nederland FamilieNieuws beri
Nandita Gajadhar Suriname Nederland FamilieNieuws beri
Nandita Gajadhar Suriname Nederland FamilieNieuws beri
Nandita Gajadhar Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Nandita Gajadhar Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Nandita Gajadhar Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Nandita Gajadhar Suriname Nederland FamilieNieuws beri
Nandita Gajadhar Suriname Nederland FamilieNieuws beri
Nandita Gajadhar Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Lees ook onderstaand bericht voor meer foto’s en video’s:

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri, DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.