Over de dood van 17-jarige Nandita uit Suriname – Bekijk alle video’s

dochter woning brand Suriname Nandita

Nandita Gajadhar had zoveel dromen en plannen zegt haar moeder. Haar vader vermoedt echter dat ze het zichzelf heeft aangedaan. 

Moeder Natasha Mathoera vertelt haar deel van het verhaal in de nieuwe video. Bekijk ook de eerdere video’s van de familie en vader Adjai na het overlijden van de 17-jarige Nandita. Velen geven vader de schuld van haar dood. Vader was opgeroepen door de politie maar is weer heengezonden. Verschillende media beweren dat hij weer is aangehouden na nieuwe informatie. Hoe zit het verhaal nu echt in elkaar?

Suriname is in de ban van het mysterieuze overlijden van de 17-jarige Nandita Gajadhar. Ze kwam afgelopen week om na een brand in haar woning. Velen beweren dat de jongedame was vastgebonden in het huis en dat haar vader er iets mee te maken zou hebben. Hij beweert van niet.

Familie Gajadahar en vader Adjai Gajadhar hebben in de media hun deel van het verhaal verteld. Ook moeder is in gesprek geweest. Luister naar het gesprek met moeder Natasha Mathoera en bekijk daaronder de overige video’s omtrent de opmerkelijk zaak. We wensen een ieder veel sterkte met het veel te vroege verlies van het meisje.

Nandita Gajadhar meer bekend als Tanisha is overleden op 3 mei 2023.

Foto’s

Bekijk de video van de moeder:

Bekijk de overige video’s:

dochter woning brand Suriname Nandita
dochter woning brand Suriname Nandita

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri, DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.