Onze pa Rowel Huisraad is heengegaan in Suriname – beri vandaag in Paramaribo

pa Rowel Huisraad Suriname

Hierbij het rouwbericht van Zalig Rowel. Dag pa! Helpen jullie mee met condoleren?

De kinderen maken het overlijden van hun vader Rowel Huisraad bekend. Let op: De uitvaart is VANDAAG in Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen alle kinderen, familie en overige nabestaanden veel power met het verlies.

Christus zegt:” Ik ben dood geweest, en zie, Ik ben levend tot in alle eeuwigheid, en Ik heb de sleutels van de dood en het dodenrijk
Openb.1:18

Dankbaar dat wij u papa mochten noemen,
Dankbaar dat wij uw kinderen mochten zijn,
Dankbaar wat u voor ons hebt gedaan en betekend,
Maar vooral dankbaar voor wie wij nu zijn.

Zeer bedroefd en intens verdrietig maken wij bekend, dat van ons is heengegaan op woensdag 19 april 2023, onze vader, grootvader, neef, oom en grootoom

Rowel August Huisraad

In de gezegende leeftijd van 88 jaar

Uitvaart

De uitvaart vindt plaatst op woensdag 3 mei 2023 te Mariusrust aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Gelegenheid tot het nemen van afscheid is van 13:30u – 14:30u waarna de rouwdienst aanvangt van 15.00u -16.00u. Vervolgens zullen wij hem naar zijn laatste rustplaats aldaar begeleiden

Rust zacht onze lieve papa, opa, neef en oom

Namens de diepbedroefde

Kinderen:
Sylvano Cucinio,
Orpheo Romeo,
Raoel Arnold,
Arnon August allen met hun gezin en Marvin Purcey nu weilen
Allen Plak

Waka bung wi lobi papa wan dei wi sa miti baka

Geef bovenstaand rouwbericht van pa Rowel Huisraad uit Suriname door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

pa Rowel Huisraad Suriname

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri, DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media