Help! Onze broer is vermist in Suriname – $1000 dollar voor de gouden tip!! Foto’s

vermist Suriname Opsporing verzocht Nederland Paramaribo

Helpen jullie meezoeken naar Rajesh! Hij is al sinds vrijdag spoorloos. Je helpt al mee door dit bericht te delen met een ieder!

De familie is radeloos en maakt zich ernstig zorgen. Zijn auto is namelijk aangetroffen op de Wijdenbosch brug. Er is een beloning voor de gouden tipgever. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor meer informatie en geef het door aan een ieder. Rajesh!! Waar ben je? Ga aub naar huis.

Rajesh Raghoebarsingh uit Suriname is sinds afgelopen vrijdag spoorloos. De radeloze familie heeft meerdere berichten omtrent zijn vermissing gepubliceerd op social media. Rajesh is vrijdag 28 april 2023 in de ochtenduren voor het laatst gezien. Hij reed vermoedelijk langs Parima in een oranje pick-up.

Zijn auto is wel aangetroffen op de Wijdenboschbrug. De familie vraagt de gemeenschap om hulp. Ze looft een beloning van US$ 1.000 uit voor de gouden tip die hen kan leiden naar Rajesh. Als u informatie heeft, kunt u contact opnemen met de familie via het nummer +5978580843 of +5978500969. Of bel politie Suriname. Je helpt al mee door dit bericht te delen met een ieder!

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van de vermiste Rajesh Raghoebarsingh uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden in Suriname en Nederland.

vermist Suriname Opsporing verzocht Nederland Paramaribo

vermist Suriname Opsporing verzocht Nederland Paramaribo
vermist Suriname Opsporing verzocht Nederland Paramaribo

vermist Suriname Opsporing verzocht Nederland Paramaribo

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri, DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.