Onze geliefde moeder Johanna Roethof uit Suriname is niet meer – foto’s

Johanna Roethof uit Suriname Nederland Beri FamilieNieuws

In het leven was zij ook aflegger bij vereniging Veronica. En vooral bekend als Jopie, Magowtu of Majo. Zij was dochter van Tresha Matilda Roethof en Frits Luck Dors nu wijlen.

Onze moeder Johanna Roethof uit Suriname is overleden. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en alle overige nabestaanden veel sterkte met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Zo gij tegenspoed moog treffen, Zo gij rampen moog doorstaan. Leer dan uit uw mond te zeggen, wat God doet is welgedaan

Met deze woorden maken
Letitia Willams en gezin
Peggytha Williams en gezin
Marita Roethof en gezin
Maikel Roethof en gezin
Milse Roethof en gezin
Eugenie Dollart-Roethof en gezin
Jane Lencelot- Roethof en gezin
Anastasia Delchot en gezin
Noël Derby en gezin
Jacintha Derby en gezin
Melvin Derby en gezin
Daphne Roethof en gezin
Mariska Roethof en gezin
Dat van hun is heengegaan na een kortstondig ziekbed op dinsdag 11 april 2023, hun geliefde moeder, grootmoeder, overgrootmoeder en betovergrootmoeder

Johanna Betsie Gertruida Roethof
Was ook bekend als Jopie, Magowtu of Majo

In het leven was zij dochter van Tresha Matilda Roethof en Frits Luck Dors nu wijlen. In het leven was zij ook aflegger bij vereniging Veronica.

Uitvaart

De singi neti vindt plaats op maandag 24 april 2023 van 8 uur in de avond tot en met 12 uur aan de Jan van Eyckstraat #4 te tourtonne.

De begrafenis vindt plaats op dinsdag 25 april 2023 te Marius rust aan de Dr Sophie Redmondstraat. De gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen is vanaf half 3, gevolgd door de rouwdienst. Waarna de teraardebestelling om 16:30 plaatsvindt.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s van onze moeder Johanna Roethof uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Johanna Roethof uit Suriname Nederland Beri FamilieNieuws
Johanna Roethof uit Suriname Nederland Beri FamilieNieuws

Johanna Roethof uit Suriname Nederland Beri FamilieNieuws

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri, DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.