13-jarige Arwand uit Nederland al twee weken spoorloos. Help zoeken! – foto’s

Arwand Motiram uit Nederland vermist Opsporing verzocht

Arwand heeft heel opvallende lichte ogen! Je kunt hem hieraan herkennen! Lieve mensen we vragen jullie om dit zorgwekkende bericht (wederom) massaal te delen. De familie is vreselijk ongerust.

De 13-jarige Arwand Motiram uit Nederland is nog steeds vermist. Dit is echt heel erg zorgwekkend. Waar kan hij zijn? Lees het officiële bericht van politie Nederland en bekijk de verschillende (nieuwere) foto’s en een video. heb je hem gezien of weet je waar hij is? Maak dan direct contact met de politie zodat Arwand snel weer thuis kan komen. Zijn broertjes en zusje missen hem kapot. Hij is nu al twee weken niet thuis gekomen. Je kunt je bijna niet voorstellen hoe dit moet zijn voor de familie. Hartverscheurend. Kijken jullie aub naar hem uit!

VERMIST!
Arwand Motiram

Wie heeft Arwand op zaterdag 8 april ergens tussen 12.00 en 16.00 uur gezien? Graag willen we weten of hij in gezelschap was van iemand en in een auto is gestapt of dat hij in een station is geweest.

Wie is Arwand?

Arwand is een lieve, zorgzame jongen. Hij zwemt graag met zijn twee broertjes en zusje en is dol op speelparken. Ballorig, lekker springen in trampolineparken zoals jumping xl, Toverland, dieren gaan bekijken,… Ook bouwen op Minecraft vindt hij erg leuk. an de kermis krijgt hij lichtjes in zijn ogen! Hij durft alles, en houdt vooral van de attracties die hoog en snel gaan. Na afloop eet hij graag met zijn twee broertjes en zusje een lekkere pizza of kapsalon. Nu de kermissen weer van start gaan missen we het heel erg om daar met hem plezier te gaan maken.

Kijken jullie aub naar hem uit. Hij wordt vermist, sinds 08-04-2023. Dat is al twee weken. Arwand is maar 13 jaar jong!! Heb je informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Als je Arwand hebt gezien, stuur dan een appje of bel naar: +31610118568

Politie Nederlands publiceerde het volgende signalement:

Arwand Motiram
13 jaar
Zaaknummer: 2023154385
Sinds: 08-04-2023
Vermist uit: Nederland
Huidige leeftijd: 13
Lengte: 152 cm
Haarkleur: Zwart
Geslacht: Man

De 13-jarige Arwand is sinds zaterdag 8 april 2023 vermist. Hij kan zich in heel Nederland bevinden.
Arwand is te herkennen aan blauwe jas met capuchon, blauwe spijkerbroek en witte Nike-schoenen. Hij had een goed gevulde zwarte rugzak bij zich. Arwand heeft een tenger postuur, is licht getint, 152 cm lang en heeft zwart haar. Hij verplaatst zich mogelijk met het openbaar vervoer.
Vragen/ Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.
Gegevens

Website

Er is tevens een speciale website voor hem aangemaakt. https://arwand.nl/. Klik hier om daar een boodschap achter te laten.

Bekijk de vele gedeelde foto’s en flyers van de vermiste Arwand Motiram uit Nederland. Geef het door aan een ieder in Nederland en ook in het buitenland:

Arwand Motiram uit Nederland vermist Opsporing verzocht
Arwand Motiram uit Nederland vermist Opsporing verzocht
Arwand Motiram uit Nederland vermist Opsporing verzocht
Arwand Motiram uit Nederland vermist Opsporing verzocht
Arwand Motiram uit Nederland vermist Opsporing verzocht
Arwand Motiram uit Nederland vermist Opsporing verzocht

Arwand Motiram uit Nederland vermist Opsporing verzocht

Arwand Motiram uit Nederland vermist Opsporing verzocht
Arwand Motiram uit Nederland vermist Opsporing verzocht
Arwand Motiram uit Nederland vermist Opsporing verzocht
Arwand Motiram uit Nederland vermist Opsporing verzocht
Arwand Motiram uit Nederland vermist Opsporing verzocht
Arwand Motiram uit Nederland vermist Opsporing verzocht
Arwand Motiram uit Nederland vermist Opsporing verzocht

Bekijk een video:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri, DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.