Familiedrama in Suriname – Oom doodt neefje – politie Suriname – video

politie Suriname familiedrama paramaribo

Ai boi. Wederom een familiedrama in Suriname. Oom steekt neefje dood! Het zou gaan om de 28-jarige Bjorn. Ook bekend als Romarjo Simon.

Bekijk de video. En lees hier het officiële bericht van de politie om te weten wat er precies is gebeurd. Lieve mensen, laten we lief zijn tegen elkaar. Dit is toch zinloos??? Zonde van zo een jong leven. We wensen de familie veel power met dit hartverscheurende verlies.

Politie Suriname schreef: Familie ruzie eindigt in steekpartij; oom ingesloten. Bij een steekpartij op een adres aan de Pamoestraat in de vroege morgen van woensdag 19 april 2023 heeft de 28-jarige B.R. kort na aankomst op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo het leven gelaten.

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) reageerde ook op de melding van een steekpartij op voornoemde locatie en hield de 57-jarige verdachte R.S., zijnde een oom van B.R. aan. Van overige familieleden werd vernomen dat het slachtoffer B.R. dat hevig bloedde, per eigen gelegenheid voor medische hulp was vervoerd naar de SEH.

Het RBTP droeg de verdachte R.S. over aan de Politie van het bureau Geyersvlijt die eveneens het adres aandeed voor onderzoek. Ook het scherp voorwerp waarmee het strafbare feit is gepleegd is in beslag genomen. Hierna deden de wetsdienaren van Geyersvlijt de SEH samen met de R.S, die ook letsels heeft opgelopen, aan.

Van de dienstdoende arts kreeg de politie te horen dat het slachtoffer B.R. kort na binnenkomst is komen te overlijden. Na medische behandeling is de verdachte R.S ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M.) is de verdachte in verzekering gesteld, terwijl het ontzielde lichaam van B.R. in opdracht van het O.M. ter obductie door de politie in beslag is genomen.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Bekijk een gedeelde video:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri, DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.