Mijn geliefde Ricardo Koningferander uit Suriname is wreed van ons weggerukt – foto’s

ricardo Koningferander Suriname Beri Nederland FamilieNieuws winkel Menca Waterkant

Hij was klein ondernemer en eigenaar van winkel Menca aan de Waterkant. Een echte hussel mang en strijder. Hij heeft hard gewerkt in zijn leven. Helpen jullie mee met condoleren?

Mevrouw Maritha Paal maakt mede namens de kinderen bekend dat haar geliefde man Ricardo Koningferander uit hun midden is weggerukt. Velen kennen hem als Menca of Cardo. Let op: VANAVOND is er een singi neti te Geyersvlijt. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor de details. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen zijn geliefden, familieleden en vrienden veel power met het veel te vroege verlies.

Al ga ik door een dal van diepe duisternis ik vrees geen kwaad, want Gij zijt bij mij. Uw stok en Uw staf vertroosten mij.

Met heel veel verdriet in ons hart maken wij bekend dat op zeer wrede wijze uit ons midden is weggerukt onze man, vader, schoonvader, groot en overgrootvader, de heer

Ricardo Randolf Koningferander,
Hij was meer bekend als Cardo en Menca.

in de leeftijd van 61 jaar.
In leven was hij klein ondernemer en eigenaar van winkel Menca.

Uitvaart

Ten huize van de overledene aan de Wongsoredjostraat no. 10 te Geyersvlijt zal er een singi neti gehouden worden op dinsdag 18 april 2023 van 20:00u tot 00:00u.

De uitvaart vindt plaats op woensdag 19 april 2023. Het lijk zal van 12:30u tot en met 13:30u ten huize v/d overledene worden opgebaard. Daarna vertrekt de stoet naar zijn winkel a/d waterkant. De begrafenis plechtigheid vindt plaats te Renés Hof aan de Waakhuizenlaan. Er is gelegenheid tot het nemen van afscheid van 15:30u tot 16:15u. De rouwdienst zal aanvangen om 16:15u – 17:15u waarna de teraardebestelling plaatsvindt om 17:30u.

Gelieve geen bloemen en zakdoeken in de kist!

Namens

De diep bedroefden:
Zijn vrouw
Maritha Paal
Kinderen:
Eduard, Jo-ann, Merredith, Gavin en Demenka allen Koningferander en gezin, Wendy Darson- Fitz-Jim en gezin en Fabian Fitz-Jim en gezin.

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van Ricardo Koningferander uit Suriname. In leven eigenaar van winkel Menca aan de Waterkant in Paramaribo. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

ricardo Koningferander Suriname Beri Nederland FamilieNieuws winkel Menca Waterkant ricardo Koningferander Suriname Beri Nederland FamilieNieuws winkel Menca Waterkant

ricardo Koningferander Suriname Beri Nederland FamilieNieuws winkel Menca Waterkant ricardo Koningferander Suriname Beri Nederland FamilieNieuws winkel Menca Waterkant

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri, DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.