Amerikaanse acteur Jamie Foxx in het ziekenhuis – Video – BlackNieuws

Jamie Foxx ziekenhuis celebrity DENISE BlackNieuws

Jamie Foxx is de lievelingsacteur van velen. Het gaat momenteel niet zo goed met de BLACK moviestar. Hij is opgenomen in het ziekenhuis. Burn-out? Beroerte? Er wordt van alles gezegd. Dat is echt even schrikken. Het lijkt gelukkig wel beter te gaan. Zegt zijn dochter Corinne. Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden.

Dit is een artikel uit de categorie
BlackNieuws van DENISE. – Celebrity
Je kunt ons volgen op social media.

De Amerikaanse acteur en zanger Jamie Foxx is opgenomen ligt in het ziekenhuis. De 53-jarige handsome Foxx, die vooral bekend staat om zijn veelzijdige carrière in films en muziek, is vorige week opgenomen en ligt nog steeds in het ziekenhuis. Ze voeren tests uit en proberen nog steeds uit te zoeken wat er precies is gebeurd. Het gaat wel de betere kant op. Dat vertelde zijn dochter Corinne Foxx aan de pers. Ze gaf verder geen details.

Boze tongen beweren dat hij een beroerte heeft gehad. Anderen beweren weer dat hij een burn-out heeft.  Dat hij last heeft van uitputting en uitdroging, vermoedelijk vanwege fysieke en emotionele druk. Foxx heeft een druk werkschema nu hij bezig is met zijn nieuwe film “They Cloned Tyrone”. 

Dat betekent lange uren op de set, repetities, optredens en promotie-evenementen. De druk om te presteren en deadlines te halen kan een enorme tol eisen op de gezondheid en het welzijn van acteurs. 

Acteurs

Niet alleen bij acteurs, alle mensen met een druk werk schema of sociaal leven kunnen hier last van krijgen. Ze krijgen te maken met een Burn-out en/of uitputting van het lichaam en geest. Daarom is het belangrijk om te investeren in rust en herstel. Rust nemen is geen teken van zwakte, maar juist een teken van kracht en zelfzorg. Onthoud de boodschap en laat het bericht een waarschuwing zijn.

De familie vraagt ​​om privacy in deze tijd. Beterschap Jamie

Video’s

Bekijk de video’s voor meer informatie:

Lees ook:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri, DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.