2 meisjes van 16 jaar uit Suriname vermist

vermissing Suriname 2 Nederland Paramaribo

1 van hen heeft onlangs iets gepost op social media. Jonge dames, laat iets van jullie horen want de familie is ongerust.

Hierbij twee berichten van vermissing. Weet je waar 1 van hen, of beide, is. Laat het dan aub weten. Maak contact met de familie of de dichtbij zijnde politiepost. Geef het door aan een ieder zodat ze veilig thuis kunnen komen. Wat is dat toch met al die vermissingen?

Er zijn twee meisjes van 16 jaar vermist in Suriname. De familie heeft zojuist een bericht van vermissing geplaatst op social media. Het is onwaarschijnlijk dat de 2 vermissingen een verband hebben met elkaar.

Rebecka

Het eerste geval betreft de vermiste Rebecka uit Suriname. De 16-jarige is al 5 dagen niet thuis gekomen. Heb je meer informatie dan kun je contact maken op de nummers: +5977475087 of +5978271311. Je kunt ook contact maken met een familielid op Facebook. Klik hier. Of bel de politie.

Bekijk onderstaande foto voor meer details:

vermissing Suriname 2 Nederland Paramaribo

Braiendy Jenne

Het tweede geval betreft Braiendy Jenne. Deze 16-jarige is al 3 dagen niet thuis gekomen. detail: ze heeft onlangs wel een status gepost op haar Facebook page. Heb je meer informatie dan kun je contact maken op de nummers: +5978809760 of +5977662168. Of bel de politie.

Bekijk onderstaande foto voor meer details:

vermissing Suriname 2 Nederland Paramaribo

Geef het door aan een ieder zodat ze snel weer thuis kunnen komen. 

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri, DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.