Nederland: Eurojackpot loterij zoekt naar winnaar van bijna half miljoen euro – video – DOEKOE

winnaar gezocht Eurojackpot Nederland

Dit is een ander soort ‘opzoek’ dan we gewend zijn. Maar geef dit door aan je matties in Nederland. Misschien is 1 van hen wel heel erg rijk zonder het te weten.

Een loterij in Nederland is namelijk opzoek naar een winnaar. De persoon is zijn geld niet komen cashen. Het gaat om een bedrag van bijna een half miljoen Euro. Zoveel doekoe zit op de winnaar te wachten.Misschien ben jij het wel? Check de video van de trekking en de informatie in het bericht om te weten waar het winnend lot is gekocht. P.s. Laat me weten of jij de winnaar bent. Dit is een artikel uit de categorie DOEKOE van FamilieNieuws

#loterij #winnaar #zoektocht #halfmiljoen #geldprijs
Dit is een artikel uit de categorie DOEKOE
Je kunt onze groep volgen op social media.

Het lot voor de trekking op 20 december 2022 is gekocht in de Albert Heijn aan de Langestraat 53 in Hilversum. Het gaat om een winnend bedrag van 466.255,60 euro. Zoveel doekoe zit op de winnaar te wachten.

Eurojackpot, een Nederlandse loterij, is al vier maanden op zoek naar de winnaar. De trekking was in december vorig jaar, maar de winnaar heeft zich nog niet gemeld. Het komt vaker voor dat geld niet wordt opgehaald. Maar dit is de grootste prijs die ooit niet is opgehaald in de Nederlandse loterijgeschiedenis.

De loterij heeft meerdere oproepen gedaan via verschillende mediakanalen maar de (on) gelukkige winnaar heeft zich nog niet gemeld. De prijs is nu nog beschikbaar voor de winnaar. Maar zal uiteindelijk worden  overgemaakt naar een goed doel.

Ben jij in december vorig jaar in Hilversum geweest en heb je toen een lot gekocht? Check je lot, en als jij de winnaar bent maak dan meten direct met de  Eurojackpot om je doekoe te gaan halen.

Geef het door aan je matties.

De video van de trekking

Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri, DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.