Meerdere muzikanten om het leven gekomen na dodelijk busongeluk in India

busongeluk India muzikanten buitenland Nederland verkeer 54

“De bus viel helemaal naar beneden”. Een busongeluk met 15 doden en bijna 30 (zwaar) gewonden. Er wordt nog gezocht naar doden. Alle inzittenden waren muzikanten. Bekijk de video

Buitenlands nieuws – Bij een busongeluk in India zijn meerdere doden gevallen. Wederom een trieste dag voor het land. De mensen in India zijn het zat. Het is namelijk niet de eerste keer dat er zoveel doden vallen in het verkeer. Bekijk het bericht en de video’s en geef het door aan belangstellenden. Sterkte voor de mensen daar.

Dit is een artikel uit de categorie
IndiaNieuws van FamilieNieuws.

Een busongeluk in de noordelijke Indiase staat Uttar Pradesh heeft vandaag ongeveer 15 muzikanten het leven gekost en bijna 30 zijn gewond geraakt. De slachtoffers waren onderweg om daar deel te nemen aan een muziekfestival. Volgens lokale media verloor de chauffeur de controle over de bus, raakte van de weg en kantelde.

Muzikanten

De slachtoffers waren onderdeel van een muziekgroep die optrad tijdens religieuze festivals. Reddingswerkers waren gelukkig snel ter plaatse en de gewonden zijn meteen naar het ziekenhuis gebracht. Er wordt nog gezocht naar overlevenden onder het wrak van de bus. Het is niet bekend hoeveel mensen er in totaal in de bus zaten.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval. Het is niet duidelijk of er sprake was van menselijke fouten, slechte wegomstandigheden of een technisch defect. Het ongeluk heeft geleid tot onrust onder de plaatselijke bevolking en er zijn eisen gesteld voor een strengere handhaving van de verkeersregels.

Er gebeuren veel ongelukken in het verkeer. Dit is overigens ook niet het eerste busongeluk in India waarbij ook muzikanten betrokken zijn. De autoriteiten hebben beloofd de veiligheidsnormen aan te scherpen om herhaling te voorkomen.

Video

Bekijk onderstaande video’s erover:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri, DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.