Mijn dochter is er niet meer – vermist in Suriname

Dochter vermist Suriname Paramaribo opsporing verzocht Nederland

Moeder Judith vroeg een paar dagen geleden aan een ieder om uit te kijken naar haar dochter Ni-Chaily. Ze was namelijk al een paar dagen spoorloos. We hebben slecht nieuws

Zojuist is bekend geworden dat haar dochter is overleden. Bekijk het trieste bericht met de hartverscheurende woorden van moeder Judith. We wensen een ieder, in het bijzonder de families Muntslag, Scholsberg en Berkleef veel power met het verlies. Geef het door aan belangstellenden in Suriname. Zoeken hoeft niet meer. Wat een triest bericht op deze tweede paasdag. Dit nieuws komt hard aan. We hadden dit niet verwacht.

We hebben zojuist gehoord dat we niet meer hoeven te zoeken. Dochter Ni-Chaily is helaas overleden. Bekijk onderstaand bericht van moeder Judith op social media. Later meer.

Dochter vermist Suriname Paramaribo opsporing verzocht Nederland

Eerder schreven we:

Moeder Judith schreef op haar Facebook pagina: jukke Jukke. Wil je contact maken met moeder Judith via Facebook. Klik hier

Vermist in Suriname: Ni-Chaily

Goedenavond mensen. Mijn dochter is op donderdag 6 april 2023 tegen 5 uur in de middag van huis vertrokken en is nog steeds niet terug. Ik maak me zorgen. Ik heb ook al contact gemaakt met de politie.

Signalement:

De volgende kleding had ze aan:
Grijs T-shirt
Zwarte lange stretchbroek
Grijze Ipanima slippers

Ik vraag een ieder die haar misschien ergens gezien heeft gaarne contact te maken Politie Flora of jullie kunnen ook bellen op het volgende telefoonnummer: +5977130828 Bedankt!

Onderstaande foto deelde haar moeder:

Dochter vermist Suriname Paramaribo opsporing verzocht Nederland

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri, DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.