Help mee zoeken! Mijn dochter is vermist in Suriname

Dochter vermist Suriname Paramaribo opsporing verzocht Nederland

Moeder Judith vraagt hierbij een ieder om uit te kijken naar haar dochter. Ze is namelijk al een paar dagen spoorloos.

Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Moeder Judith vraagt een ieder vriendelijk om de negatieve comments achterwege te laten, die gaan er niet voor zorgen dat haar kind veilig en wel weer thuis komt. Je helpt wel mee door het bericht te delen met een ieder zodat ze veilig en wel weer terug is. Weet je waar ze is, of heb je haar gezien? Maak dan contact. Bekijk het bericht voor meer informatie.

Moeder Judith schreef op haar Facebook pagina: jukke Jukke. Wil je contact maken met moeder Judith via Facebook. Klik hier

Vermist in Suriname: Ni-Chaily

Goedenavond mensen. Mijn dochter is op donderdag 6 april 2023 tegen 5 uur in de middag van huis vertrokken en is nog steeds niet terug. Ik maak me zorgen. Ik heb ook al contact gemaakt met de politie.

Signalement:

De volgende kleding had ze aan:
Grijs T-shirt
Zwarte lange stretchbroek
Grijze Ipanima slippers

Ik vraag een ieder die haar misschien ergens gezien heeft gaarne contact te maken Politie Flora of jullie kunnen ook bellen op het volgende telefoonnummer: +5977130828 Bedankt!

Onderstaande foto deelde haar moeder:

Dochter vermist Suriname Paramaribo opsporing verzocht Nederland

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri, DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.