Help mijn neefje IFENILDO uit Nederland is vermist in Den Haag – Bekijk de foto’s

vermist Den Haag Ifenildo uit Nederland

Gaarne delen met eenieder in Nederland en in het bijzonder in Den Haag

Priscilla is namens de familie opzoek naar haar neefje Ifenildo uit Nederland. Hij is al een paar dagen niet thuis gekomen. De familie is dood ongerust. Heb jij hem toevallig gezien of weet je waar hij is? Maak dan contact met de familie. Meer info in het bericht, Ifenildo waar ben je? Ga aub naar huis.

****Neefje Vermist****
Hi iedereen,  ik heb dringend jullie hulp nodig mijn neefje Ifenildo is sinds 2 dagen niet thuis gekomen. Hij vertrok op zondag 2 april 2023 rond 20:46 uur in normale sfeer, en is niet meer terug gekeerd.

Omgeving DEN HAAG maar hij kan zich nu OVERAL bevinden. De familie heeft ook al aangifte gedaan bij de politie maar nog niets vernomen.

Zijn Signalement:

NAAM: IFENILDO

Signalement:
Surinaamse jongen
18 jaar
Slank postuur
1.88 lang
Zwarte under Armour jogger met logo
Rode pet
Zwarte jas
Graag delen zodat het een ieder bereikt heeft u familie in Nederland of woont u zelf in Nederland elk handje helpt.

Maak contact

Weet je waar hij is of heb je hem gezien? Maak dan contact met zijn nicht Priscilla Meiland via Facebook. Klik hier

Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s van de vermiste Ifenildo uit Nederland – Den Haag. Geef het door aan een ieder in Nederland:

vermist Den Haag Ifenildo uit Nederland
vermist Den Haag Ifenildo uit Nederland

vermist Den Haag Ifenildo uit Nederland

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri, DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.