Familiedrama in Paramaribo – Oom dood na ruzie met neefje tijdens vakantie in Suriname

Julienne Rosheuvel familie drama Suriname vakantie Amsterdam

Vakantie eindigt in dodelijk familiedrama. De 44-jarige Juliene Rosheuvel (Jules) uit Nederland heeft het leven gelaten. Ook zijn jongere broer is door hun bloedeigen neefje neergestoken. Wederom een geval van #zinloosgeweld in Suriname. Jules was op vakantie in Suriname.

Lees hier het officiële bericht van de politie om te lezen wat er precies is gebeurd. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het zware en onnodige verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Politie Suriname schreef: Oom laat leven bij steekpartij aan de Richard Voulairestraat; verdachte aangehouden. Bij een steekpartij in de avond van dinsdag 4 april 2023 aan de Richard Voulairestraat heeft de 44-jarige J.R. ter plaatse het leven gelaten. De politie van het Bureau Nieuwe Haven deed na de melding van de steekpartij met dodelijke afloop, de plek aan voor onderzoek. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat het slachtoffer en de verdachte T.R. (32) eerder op de dag een woordenwisseling kregen.

De moeder van T.R. kwam ertussen en beslechte de ruzie. Hierna verliet T.R. de woning en toen hij in de vooravond thuis kwam en zijn oom weer tegenkwam, ontstond er een gevecht tussen de twee. Overige familieleden kwamen op het gegil af. De moeder van T.R. haalde de twee kemphanen weer uit elkaar. Bij die gelegenheid viel J.R. op de grond en heeft ter plaatse het leven gelaten.

Een jongere broer van het slachtoffer die hem te hulp schoot, werd ook door de verdachte aangevallen, waardoor hij twee diepe snijwonden aan zijn voorhoofd heeft opgelopen. Een arts stelde officieel de dood van J.R. vast. Na de daad verliet de verdachte de plek, maar werd later op de avond door de politie van het bureau Nieuwe Haven aan de Kankantriestraat aangehouden. T.R. werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie (O.M.) is hij door de politie in verzekering gesteld. Het ontzielde lichaam van J.R. is in opdracht van het O.M. ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten

Foto binnengekomen via Facebook.

Julienne Rosheuvel familie drama Suriname vakantie Amsterdam
Julienne Rosheuvel familie drama Suriname vakantie Amsterdam

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri, DENISE en BlackNieuws op Instagram: Over Suriname en Surinamers en Melanine people in Nederland, Suriname en wereldwijd. Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.